Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Radi prevencije od požara

Održavajte urednima svoja poljoprivredna zemljišta: Komunalno redarstvo Grada Vodica kreće u inspekcijski nadzor

2388 puta

Zbog učestalih požara koji su obilježili početak ove godine i već do sada opteretili iznad svih očekivanja lokalni i državni proračun, Grad Vodice će snažnije početi primjenjivati odredbe Odluke o agrotehničkim mjerama te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Vodica čiji sadržaj možete vidjeti ovdje.

 

Prema članku 15. ove Odluke „radi sprječavanja požara na poljoprivrednom zemljištu, vlasnici i ovlaštenici takvih zemljišta dužni su: održavati i uređivati poljoprivredne površine, međe, živice i poljske putove, uklanjati suhe biljne ostatke nakon provedenih agrotehničkih mjera u višegodišnjim nasadima najkasnije do 1. lipnja tekuće godine, sprječavati zatravljivanje i obrastanje zemljišta višegodišnjim korovima i raslinjem."

Kako bi se spriječilo nastajanje i širenje požara koji mogu uzrokovati velike štete na kultiviranim površinama, Komunalno će redarstvo Grada Vodica krenuti u inspekcijski nadzor i početi postupati prema ovoj Odluci prema onim vlasnicima koji su zapustili i ne održavaju urednima svoja poljoprivredna zemljišta.


ATT desktop 1150x200 animated

BumbaNG
tehnoadeo2017
 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)


LITRETAVANJE PO VODICAMA

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30