Sponzorirano

Nadolazeći događaji

DOLIJALO 'REZERVACIJAMA'

Nastavljaju se akcije prikupljanja plažnog asortimana

1791 puta

Iz komunalnog redarstva apeliraju da kupači ne ostavljaju svoje ručnike ili drugi plažni asortiman u svrhu rezerviranja mjesta na javnom pomorskom dobru.

S obzirom da se ta navika mora spriječiti, komunalci će učestalo prikupljati sve stvari bez nadzora u ranim jutarnjim satima, odnosno od 6 – 7 sati.

„Gostima koji na takav ružan način sebi pokušavaju rezervirati mjesto na plaži svakodnevno ćemo uklanjati stvari. Danas smo to napravili na Malim Vrujama te od Lovetova do Srime", upozorio je komunalni redar Blagodar Španja.

Zanimljivo je da ostali kupači uzurpatorima iz pristojnosti su rijetko micali stvari već su se tiskali na manje atraktivnim dijelovima plaža te sudeći po reakcijama javnosti, velika većina je 'došla na svoje' te jedva dočekala uvođenje ovakvog reda.

U zadnjih nekoliko akcija prikupljen je pun kamion raznih ležaljki, "luftića", ručnika i druge opreme koja je pohranjena je u skladišnom prostoru u Doćinama.

Ovaj problem zadnjih je godina prisutan u brojnim dalmatinskim općinama i gradovima, pa su se mnogi odlučili na uvođenje zabrana, a Vodice su bile prve koje su pokrenule ovu akciju.

„Nadam se da će s vremenom takvih slučajeva biti sve manje. Na nekim smo mjestima postavili i ploče s pravilima ponašanja tako da svaki kupač može vidjeti što je ono što ne smije raditi na plaži", zaključio je Španja.


ATT desktop 1150x200 animated

BumbaNG
tehnoadeo2017
 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.


Ocijeni sadržaj
(2 glasova)


LITRETAVANJE PO VODICAMA

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Ožujak 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31