Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Stipe Petrina i "Lista našeg mista" iz Vodica zajedno na lokalne izbore za županijsku Skupštinu

1885 puta

Nezavisna lista Stipe Petrine na svibanjske lokalne izbore za Gradsko vijeće Šibenika izlazi zajedno sa Šibenskim građanskim forumom, Udrugom mladih 'Za Šibenik' i sa šibenskom Glazbenom udrugom mladih 'NULA pozitivna', a za Skupštinu Šibensko-kninske županije i s Kandidacijskom grupom građana 'Lista našeg mista' iz Vodica. - prenosimo vijest sa Šibenskog portala

 

Predstavljajući sve koalicijske partnere s kojima ide na lokalne izbore, Stipe Petrina je pozvao i sve druge opcije kojima je uistinu dobrobit grada i dobrobit županije na prvom mjestu.

– Ne želimo da nas vode stranački jaslari, kao što su nas do sada vodili. Činjenica jeste da je grad u dugu, pred bankrotom i da se samo vještim i bezskrupuloznim PR-om pokušava zamagliti stvarna slika grada. Još gora situacija je u županiji i mislimo da je vrijeme da se neke nove snage uhvate, kako kormila grada Šibenika tako i županije, poručio je Petrina.

Danijel Lasan Zorobabel sam je zaključio kako je možda iznenađenje vidjeti njega i Stipu Petrinu za istim stolom pa pojasnio.

– Naši ciljevi su isti, prepoznali smo se. Nakon razgovora s raznim političkim opcijama mi smo zaključili da je ovo jedina dokazana opcija koja se bori za svoj grad, svoju županiju i lokalnu zajednicu. Moram priznati, po javljanjima raznih političkih stranaka, postali smo respektabilna opcija koja zasigurno zauzima svoje mjesto na političkoj sceni u Vodicama. Uz ovu podršku, sa Stipom Petrinom, koji je jedini časno i moralno stavio sve karte na stol, rekli smo idemo sad ili nikad, prikipilo je. To je slogan u Vodicama, kazao je Danijel Lasan Zorobabel iz Liste našeg mista Vodica.

 


ATT desktop 1150x200 animated

BumbaNG
tehnoadeo2017
 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.


Ocijeni sadržaj
(2 glasova)


LITRETAVANJE PO VODICAMA

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Ožujak 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31