Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Lucija Cvitan: Tribunj se mora živjeti i osjećati srcem

Kao prava Tribunjka, koja doslovce živi i osjeća svoje mjesto, koja za njega dvije godine radi volonterski, želim javno reći svojim mještanima da ne nasjedaju na lažna obećanja i dobro razmisle koju stranku ili osobu će zaokružit za ove lokalne izbore.

 

Ja kao predstavnica Nezavisne liste Stipe Petrina u Tribunju, mogu iskreno iz duše i srca reći da je nemoguće u četiri godine mandata ostvariti sve ono što stranka obeća, zato ja neću ni obećavati ''brda i doline'' jer ne želim da me moji mještani zaustavljaju na cesti i kažu mi zašto nešto nisam ispunila, a obećala sam im.

No, odgovorno mogu obećati svojim Tribunjcima i Tribunjkama da će svi vijećnici biti bez ikakvih novčanih naknada i to će oni i sami moći vidjeti na svim mogućim portalima.

Također će se i smanjiti plaće općinskih djelatnika, a buđet same Općine će biti razvojni jer se jako puno financijskih sredstava mora uložiti u sam razvoj mjesta.

No, moram također istaknuti da će naša Općina Tribunj sigurno imati svoje novine i televiziju, koja će nas predstavljati u svijetu.

Većina stranaca ne zna uopće što je i gdje je Hrvatska, ali za malo mjesto usrid morske vale će sigurno znati za moga mandata, to svojim mještanima iskreno iz duše i srca ovom prilikom i obećavam.

Zatim ističem da Tribunju treba pod hitno uređenje svih plaža jer ovo što je napravljeno na jednoj plaži kao što je Zamalin je za plakati.

Ja živim na Zamalinu, sve vidim i znam. Nama treba izgradnja pravog ulaza za invalide na Zamalinu. Zatim pošumljavanje plaže, sadnice hrasta crnike, tamarisa i bora, dovoz zemlje u parkove da bi se spriječilo propadanje borova i spašavanje postojećih, također i nasipanje šljunka na plaže, sanacije betona, postavljanje dodatnih stepenica za ulazak u more, nehrđajući rukohvati.

Naše plaže također moraju imati uređen sanitarni čvor i to treba biti fiksni objekt.

Zatim ističem i medicinski turizam jer je to vrlo važna grana. Mi moramo raditi na tome da privučemo zdravstvene privatne ustanove da ulažu u naše mjesto.

Ima još jako puno ideja za Tribunj koje naša Općina može ostvariti, ali realno gledajući je to nemoguće u četiri godine, zato treba biti pametan i sva financijska sredstva uložiti u sam razvoj mjesta. Ne smijemo dopustiti da budžet Općine bude samo održavanje hladnih pogona nego uistinu moramo zasukati rukave i zalagati se za sam ravoj mjesta.

Upravo se zato naša Nezavisna lista Stipe Petrine drži one stare poslovice ''U radiše svega biše, a u štediše još i više''.

Lucija Cvitan, kandidat NL Stipe Petrine za načelnicu Općine Tribunj


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Ožujak 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31