Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Franko Vidović sa suradnicima posjetio Vodice, Tribunj, Kistanje i Skradin

Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

 

Franko Vidović, kandidat za župana Šibensko-kninske županije koalicije SDP-HNS-HSS-HSU, sa zamjenicima i suradnicima posjetio je jučer Kistanje, Skradin, Vodice i Tribunj, gdje su se družili s mještanima i poduzetnicima.

U mjestu Kistanje, jednoj od najsiromašnijih hrvatskih općina, sve je manje mladih, jer ne vide perspektivu za zapošljavanje i zasnivanje obitelji.

„Općina Kistanje, kao i mnogobrojne druge općine naše Županije ima značajan, ali nedovoljno iskorišten potencijal za poljoprivrednu proizvodnju. Nužno je staviti u funkciju zemljište i omogućiti ljudima da rade. Država mora pomoći ovim općinama da se pokrenu i razvijaju. " – istaknuo je Franko Vidović.

Prilikom posjeta Skradinu, Tribunju i Vodicama razgovarali su s mještanima, poduzetnicima i ugostiteljima kako i na koji način unaprijediti turističku ponudu, ali i riješiti probleme vezano uz komunalnu infrastrukturu ovih mjesta.

„Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge. Svakako su potrebna daljnja ulaganja u komunalnu infrastrukturu, rješavanje pitanja odvodnje, ali i kvalitetnije turističke sadržaje. U našim turističkim mjestima, domaćim i stranim gostima moramo ponuditi dodatne kvalitetne sadržaje. Ponovno naglašavam i važnost decentralizacije upravljanja pomorskim dobrom, što je jedan od preduvjeta stvaranja Županije jednakih mogućnosti." – naglasio je Franko Vidović.


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30