Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Infovodice

Infovodice

Samoniklo jestivo bilje je u pravilu znatno bogatije vitaminima i mineralima te mikroelementima od onog uzgojenog te također bitno manje onečišćeno najrazličitijim toksinima koje moderna poljoprivreda koristi

Na poluvremenu utakmice GKK Šibenik – Zagreb upriličena je mala svečanost. Naime, kadetkinjama Ženskog košarkaškog kluba Vodice uručene su brončane medalje i pehar za osvojeno treće mjesto na Prvenstvu regije jug. Bolje od njih bili su plasirani samo ŽKK Zadar i Košarkaška akademija Žana Lelas.

U petak 19.01.2018. sastala se generacija rođena 1971./72. godine. Slaveći svojih četiri i po desetljeća života, sastalo se pedesetak školskih prijatelja koji su nekad sjedili zajedno u školskim klupama OŠ Vodice.

Maturanti Medicinske škole u Šibeniku u petak navečer su u vodičkom hotelu Olympia održali svoj maturalni ples. Maturante triju razreda, njihove profesore i pratnju zabavljao je bend Show legende.

Jadranu se sa zapada približava novi frontalni poremećaj koji će nas svojom glavninom zahvatiti kasno večeras i u noći na subotu. Drugi dio subote donijeti će prolaznu stabilizaciju vremena prije nove fronte koja će u nedjelju donosi novi val nestabilnosti.
U petak kasno navečer uz jače naoblačenje očekuje se kiša i lokalni grmljavinski pljuskovi. Puhati će umjereno jugo, kasno navečer vjetar će okrenuti na slabu buru i sjeverozapadnjak. Temperature zraka kretati će se od 10 do 12°C.

Šibenska policija i za ovaj vikend najavila je još jednu pojačanu akciju u prometu usmjerenu na takozvane četiri glavne ubojice u prometu

Zbog učestalih pitanja javnosti o radu klape Godimenti, ista je putem našeg medija uputila ovo priopćenje.

Raskoš, šarenilo i nezaboravna zabava očekuje vas u prelijepoj Veneciji. Tradicija, maske, vatromet, glazba i slavlje - budite dio velike fešte.

Grad Vodice je na svojim internetskim stranicama (www.grad-vodice.hr) objavio proračunski vodič za građane za 2018. godinu. Ovim su vodičem građanima na jednostavniji način dostupne informacije o tome kako se i odakle "puni" proračun, te na što se i kako sredstva planiraju trošiti.

Nedavno je gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, dr. med., obišla sve objekte jedinog vodičkog gradskog vrtića i iz prve se ruke upoznala s uvjetima boravka i aktivnostima kojima se mališani zabavljaju u toj predškolskoj ustanovi.

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Siječanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31