Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Infovodice

Infovodice

U povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje, 22. travnja otvorit će se izložba „Krka, kći Majke Zemlje" u petak, 20. travnja 2018. u 18 sati u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić" Šibenik

Rumunj Eduard Michael Grosu (Nippo Vini Fantini) pobjednik je druge etape četvrtog izdanja biciklističke utrke Tour of Croatia vožene od Karlovca do Zadra u dužini od 234.5 kilometara, a tim je uspjehom preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu.

u okviru projekta Euroschoolsport 2018, učenici i predstavnici odgojno obrazovnih institucija iz srednjih škola iz devet država članica Europske unije sudjelovali su na predstavljanju projekta Nepoznata Krka: skrivena blaga gornjeg i srednjeg toka rijeke Krke.

Hrvatski Crveni križ započinje s ciklusom osposobljavanja spasilaca za rad na spasilačkim postajama diljem Hrvatske.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru na štetu 86-godišnjaka.

Nadamo se da ste se odmorili od nedjeljne biciklijade jer je Gradska knjižnica Vodice u suradnji s BBK Orlov krug pripremila novu koja će se održati u subotu, 21. travnja 2018. godine. Ova rekreativna trka nazvana je "Mala brnistra". U pomoć oko organizacije uključio se Ivan iz obrta Karika, a sve u ime kampanje „I ja želim čitati".

Nakon duge radne zime, velikih promijena članstva u bendu, stvaranja novog zvuka, došlo je vrijeme da Teški Osjećaji i uživo predstave sve što su pripremali ove zime.

Italija je jedna od najljepših zemalja na svijetu. Ujedno je i jedna od najposjećenijih zemalja. Sa više od 100 000 zaštićenih spomenika kulture, Italija je koljevka drevnih civilizacija Rimskog carstva te zemlja renesanse i baroka.

Zima je iza nas, stiglo nam je proljeće, doba koje nam vraća snagu i blagotvorno djeluje na dušu i tijelo.Olympija wellness Vam predlaže proljetne pakete koji će Vam pomoći da zamijenite zimsku potištenost proljetnim poletom, ushićenjem i optimizmom.

Pečanjara Bačić iz Vodica nalazi se na adresi Bribirskih knezova 16, a svakodnevno u ponudi ima pečene piliće, odojak i janjetinu s ražnja za ponijeti.

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30