Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 29 Ožujak 2017

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Caffe baru i Music shopu Nova ploča u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici predstavljen je CMC festival Vodice 2017 koji kao ni proteklih godina ne odstupa od prezentiranja najbolje domaće glazbe i najpopularnijih glazbenika čime opravdava status najposjećenijeg i najzabavnijeg domaćeg festivala.

Objavljeno u Magazin

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima će u četvrtak, 30. ožujka obići prometne projekte koji se provode na području Šibensko - kninske županije, a riječ je o radovima na izgradnji obilaznice Vodica, čvoru Meterize i uvali Vrnaža.

Objavljeno u Županija

Saborski zastupnici Hrvoje Zekanović iz Hrasta, Branka Juričev-Martinčev iz HDZ-a i Franko Vidović iz SDP-a, zatražili su zajednički sastanak kod ministra pravosuđa Ante Šprlje kako bi ga upozorili na prijetnju prestanka rada šibenske ispostave Stalne službe Trgovačkog suda u Zadru.

Objavljeno u Vijesti

Posljednji dvoboj 17. kola 2 HMNL jug odigrat će se u četvrtak 30.03. kada Heroji 2007 dočekuju MNK Crnicu.

Objavljeno u Nogomet

Kvalifikacijski turniri najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj održani su u Kninu, Šibeniku i Murteru/ Vodice

Objavljeno u Sportske novosti

Vodičko je Gradsko vijeće prihvatilo godišnje izvješće o radu gradonačelnice Branke Juričev Martinčev. Godina je to u kojoj je započela izgradnja dvaju kapitalnih infrastrukturnih objekata sufinanciranih novcima Europske unije, vodičke zaobilaznice i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Vodice – Tribunj - Srima. Otkupljeno je zemljište za proširenje i daljnju izgradnju vodičkog gradskog groblja te je s radom započela služba hitne medicinske pomoći 24 sata dnevno svih dana u tjednu, tijekom cijele godine.

Objavljeno u Gradske
  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Ožujak 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31