Rujan 21, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 31 Ožujak 2017

„Objedinjeni hitni bolnički prijem uvelike je olakšao rad liječnika i kvalitetu zdravstvene usluge svim pacijentima, posebno u vrijeme turističke sezone kada se broj hitnih slučajeva višestruko povećava. Timovi hitne medicinske pomoći i ove će godine biti raspoređeni u najznačajnijim turističkim središtima naše županije", kazao je Tomislav Jukić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije tijekom današnje tribine posvećene stanju zdravstva u našoj županiji koju je organizirao Županijski odbor Mladeži HDZ-a Šibensko-kninske županije u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić" u Šibeniku.

Objavljeno u Županija

Od 01. travnja 2017. godine ponovo uživajte u bogatstvu okusa pizza iz krušne peći koju Vam Konoba Makina dostavlja na Vašu adresu za područje Vodica, Tribunja i Srime svaki dan od 16 do 23 sata.

Objavljeno u Marketing

Završen je prvi dio akcije "Plastičnim čepovima do skupih lijekova". Organizatori akcije Humanitarna udruga Daj 5 od srca najavljuje nastavak akcije i u travnju.

Objavljeno u Vijesti

Hrvatska Komora inženjera strojarstva organizirala je od 29. ožujka do 31. ožujka međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva, koji je održan u hotelu Olympia u Vodicama, a na kojem je sudjelovalo preko 350 učesnika.

Objavljeno u Vijesti

Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije objavila je strogo upozorenje svima koji namjeravaju paliti vatru na otvorenom.

Objavljeno u Obavijesti

Danas je održana tiskovna konferencija povodom manifestacije 10 dana Uskrsa u Vodicama koja će se održavati od 08. do 17. travnja, a koju su vodili Marko Juričev Martinčev, koordinator manifestacije 10 dana Uskrsa u Vodicama , Luka Lipić koordinator Vodičkog festivala Žudija, don Franjo Glasnović župnik župe Vodice i Sanja Radin Mačukat ravnateljica Gradske knjižnice Vodice koja je predstavila dva događaja tijekom manifestacije koja će se održati u prostorijama knjižnice.

Objavljeno u Vijesti

Župan Goran Pauk jutros je u Kulturnom centru Tribunj s predstavnicima gradova Šibenika, Vodica te predstavnicima općina Bilice, Pirovac, Tisno, Tribunj, Murter-Kornati i Primošten potpisao Sporazum o zajedničkom financiranju na pomorskom dobru za 2017. godinu.

Objavljeno u Vijesti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica