Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 10 Travanj 2017

Održano je 19. kolo lige Marin Kapela. Pročitajte redovito izvješće koje Vam donosi Marko Ledenko Mane.

Objavljeno u Sportske novosti

S obzirom na period godine u kojem velik broj naših sugrađana dobar dio vremena provodi u polju u košnji i čišćenju, ekipa iz "Top Sport" trgovine, odlučila je svim zainteresiranim građanima na terenu prezentirati dio alata i strojeva iz svog Husqvarna prodajnog asortimana. Tako će se u srijedu 12.04.2017. od 10:00 sati, pa na dalje, u Kozari čistiti jedan od zaraslih poljskih puteva. (Od Karmelskih dvora prema Kozari 500m na desno – Polazište će biti označeno Husqarninim banerima)

Objavljeno u Obavijesti

Tvrtka Leć d.o.o. za predstojeću turističku sezonu objavila je Javni natječaj za dva radna mjesta, čistača (II kategorije – sezonski radnik) za poslove čišćenja i održavanje plaža i naselja Prvić Luka i Prvić Šepurine (Uvjeti: NKV, PKV). Svi kandidati uz zamolbu moraju dostaviti životopis, presliku svjedodžbe o zdravstvenoj sposobnosti za poslove čistača (ako je posjeduje).

Objavljeno u Obavijesti

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević boravio je danas u Vodicama, gdje je u Gradskoj vijećnici, potpisao Odluku o sufinanciranju 14 projekata na području Šibensko-kninske županije, ukupne vrijednosti 1,93 milijuna kuna.

Objavljeno u Vijesti

Igračice odbojkaškog kluba Vodice vratile su se sinoć s jakog međunarodnog turnira koji se održavao protekli vikend u Austrijskom gradu Klagenfurtu, gdje su ostvarile do sada najveći uspjeh kluba osvojivši dva prva mjesta.

Objavljeno u Sportske novosti

Danas je u Gradskoj vijećnici grada Vodica ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević potpisao Odluke o dodjeli nepovratnih sredstava kapitalne pomoći s gradonačelnicom Vodica Brankom Juričev Martinčev i predstavnicima ostalih županijskih gradova i općina koje su dobile namjenska sredstva, a uz prisutnost župana Šibensko-Kninske županije Gorana Pauka.

Objavljeno u Vijesti

Iz Gradskog poduzeća Vodice obavještavaju sve građane i posjetitelje grada Vodica da se na Veliki petak, Veliku subotu, blagdan Uskrsa te Uskrsni ponedjeljak neće vršiti naplata parkiranja na niti jednom parkiralištu pod upravljanjem Gradskog poduzeća d.o.o. Vodice.

 

 

Objavljeno u Obavijesti

Iz Općine Tribunj obavještavaju stanare ulica koji se nalaze u obuhvatu glavnih gravitacijskih kanala fekalne kanalizacije kako mogu pristupiti izvođenju radova odnosno priključenja na sustav fekalne kanalizacije - odvodnje.

Objavljeno u Županija

Akcija darivanja krvi održat će se u srijedu, 12.travnja 2017. godine, u prostorijama DDK Vodice na adresi Obala Juričev Ive Cota 9. Početak akcije je u 09.00 sati, a trajati će do 12.00 sati.

Objavljeno u Obavijesti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica