Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 10 Travanj 2017

Održano je 19. kolo lige Marin Kapela. Pročitajte redovito izvješće koje Vam donosi Marko Ledenko Mane.

Objavljeno u Sportske novosti

S obzirom na period godine u kojem velik broj naših sugrađana dobar dio vremena provodi u polju u košnji i čišćenju, ekipa iz "Top Sport" trgovine, odlučila je svim zainteresiranim građanima na terenu prezentirati dio alata i strojeva iz svog Husqvarna prodajnog asortimana. Tako će se u srijedu 12.04.2017. od 10:00 sati, pa na dalje, u Kozari čistiti jedan od zaraslih poljskih puteva. (Od Karmelskih dvora prema Kozari 500m na desno – Polazište će biti označeno Husqarninim banerima)

Objavljeno u Obavijesti

Tvrtka Leć d.o.o. za predstojeću turističku sezonu objavila je Javni natječaj za dva radna mjesta, čistača (II kategorije – sezonski radnik) za poslove čišćenja i održavanje plaža i naselja Prvić Luka i Prvić Šepurine (Uvjeti: NKV, PKV). Svi kandidati uz zamolbu moraju dostaviti životopis, presliku svjedodžbe o zdravstvenoj sposobnosti za poslove čistača (ako je posjeduje).

Objavljeno u Obavijesti

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević boravio je danas u Vodicama, gdje je u Gradskoj vijećnici, potpisao Odluku o sufinanciranju 14 projekata na području Šibensko-kninske županije, ukupne vrijednosti 1,93 milijuna kuna.

Objavljeno u Vijesti

Igračice odbojkaškog kluba Vodice vratile su se sinoć s jakog međunarodnog turnira koji se održavao protekli vikend u Austrijskom gradu Klagenfurtu, gdje su ostvarile do sada najveći uspjeh kluba osvojivši dva prva mjesta.

Objavljeno u Sportske novosti

Danas je u Gradskoj vijećnici grada Vodica ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević potpisao Odluke o dodjeli nepovratnih sredstava kapitalne pomoći s gradonačelnicom Vodica Brankom Juričev Martinčev i predstavnicima ostalih županijskih gradova i općina koje su dobile namjenska sredstva, a uz prisutnost župana Šibensko-Kninske županije Gorana Pauka.

Objavljeno u Vijesti

Iz Gradskog poduzeća Vodice obavještavaju sve građane i posjetitelje grada Vodica da se na Veliki petak, Veliku subotu, blagdan Uskrsa te Uskrsni ponedjeljak neće vršiti naplata parkiranja na niti jednom parkiralištu pod upravljanjem Gradskog poduzeća d.o.o. Vodice.

 

 

Objavljeno u Obavijesti

Iz Općine Tribunj obavještavaju stanare ulica koji se nalaze u obuhvatu glavnih gravitacijskih kanala fekalne kanalizacije kako mogu pristupiti izvođenju radova odnosno priključenja na sustav fekalne kanalizacije - odvodnje.

Objavljeno u Županija

Želite obradovati svoje najmilije vrhunskim satovima, naočalama ili nakitom? Povodom nadolazećih blagdana Trgovački obrt Viktorija koji se nalazi na Obali Vladimira Nazora 22 (kod velikog spomenika) odobrava popust na sav prodajni asortiman. Akcija traje do kraja travnja, a odnosi se i na nove modele.

Objavljeno u Marketing

Akcija darivanja krvi održat će se u srijedu, 12.travnja 2017. godine, u prostorijama DDK Vodice na adresi Obala Juričev Ive Cota 9. Početak akcije je u 09.00 sati, a trajati će do 12.00 sati.

Objavljeno u Obavijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30