Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 11 Travanj 2017

Koncert duhovne glazbe "Oče, budi volja tvoja!", održati će se u srijedu, 12. travnja 2017. g . u Kulturnom centru Vodice, s početkom u 19:30 sati.

Objavljeno u Najave

Nakon završetka sezone u Prvoj hrvatskoj ligi košarke u kolicima u kojoj su osvojili izvrsno drugo mjesto, košarkaši KKI Vodice ponovili su uspjeh i u Kupu koji se prošlog vikenda održao u zadarskim Jazinama.

Objavljeno u Sportske novosti

Osnovna škola Vodice domaćin je drugog županijskog natjecanja Modelarske lige. Natjecanje se održalo danas u učionici tehničke kulture, a sudjelovalo je 14 ekipa po dva natjecatelja koji su izrađivali Uskrsne zdjele za pisanice.

Objavljeno u Vijesti

Franko Vidović, kandidat za župana Šibensko-kninske županije predstavio kandidate za svoje zamjenike, Petra Mišuru iz HNS-a te Marina Mikšića iz HSS-a

Objavljeno u Županija

Na jučer održanoj sjednici Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Vodica na kojoj su prisustvovali gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev, njezin zamjenik Luka Lipić te predstavnici Policijske uprave Šibensko-kninske županije, Policijske postaje Vodice, Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije, Javne vatrogasne postrojbe Vodice i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice, raspravljalo se o učestalim požarima na području Grada Vodica.

Objavljeno u Vijesti

Hrvatske ceste d.o.o. u ovoj godini za projekte na području Grada Vodica planiraju utrošiti još 13 milijuna kuna.

Objavljeno u Gradske
Utorak, 11 Travanj 2017 12:09

Vodiške mažoretkinje na trenerskom ispitu

Nakon održanih predavanja kroz mjesece veljaču i ožujak, u subotu 01. 04. 2017.g. u Osnovnoj školi Vodice u organizaciji Vodiških mažoretkinja održan je seminar mažoret plesa, a u nedjelju 02. 04. 2017.g. u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT) i Vodiških mažoretkinja održano je polaganje trenerskog ispita u sklopu dvogodišnje trenerske škole.

Objavljeno u Sportske novosti

Obrt Bumba prihvaća vašu bio masu (granje, trava, lišće) po extra cijenama od 40,00 kn za 1 m3 te je za vas pretvara u eko sječku koju možete preuzeti bez naknade i iskoristiti za svoje potrebe kao ekološki najprihvatljivije gnojivo – kompost.

Objavljeno u Obavijesti

Sinoć je u Gradskoj knjižnici Vodice održan dvostruki program obilježavanja predstojećih uskrsnih blagdana. Unutar manifestacije „Deset dana Uskrsa u Vodicama" otvorena je izložba fotografija „Žudiji u objektivu Hrvoja Jelavića" i predstavljena knjiga „Danteov hodočasnik" Boženke Bagarić.

Objavljeno u Kulturne novosti

Predsjednik Gradskog vijeća Danijel Lasan Zorobabel opozvao 27. sjednicu Gradskog vijeća koja se trebala održati 12.04.2017.

Objavljeno u Vijesti
Stranica 1 od 2

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica