Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 12 Travanj 2017

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Vodice danas su održane dvije akcije darivanja krvi. Članovi DDK Vodice održali su četvrto ovogodišnje darivanje krvi, dok su članovi DDK Čista Velika održali drugo ovogodišnje darivanje krvi.

Objavljeno u Vijesti

TZ grada Vodica najavljuje 29. po redu Uskrsni doručak koji će se održati u ponedjeljak, 17.04. s početkom u 10:00 sati na Trgu Franje Tuđmana

Objavljeno u Najave

Na krilima filma Brzi i žestoki 7 iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje najpopularnijeg serijala: Brzi i žestoki 8.

Objavljeno u Kino

Sparina, preznojavanje, nemogućnost spavanja i ugodnog boravka u vlastitom domu. Jeste se prepoznali u barem jednoj od navedenih činjenica? Dočekajte sparne ljetne dane spremni uz Daikin Comfort Plus klima uređaje koji omogućuju visoku učinkovitost i komfor u oazi vašeg doma.

Objavljeno u Marketing

Dramska radionica Tribunj pod vodstvom prof. Lucije Cvitan organizira priredbu pod nazivom "Uskršnja tribunjalica".

Objavljeno u Županija

Predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije obišli su zajedno s predstavnicima Grada Vodica novouređeno sportsko igralište Mareta na otoku Prviću.

Objavljeno u Vijesti

Danas je u Gradskoj vijećnici grada Vodica gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev svečano potpisala ugovore o potporama koje Grad Vodice dodjeljuje vlasnicima tradicijskih i umjetničkih obrta, zadrugama i nositeljima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva te nositeljima oznake Hrvatski otočni proizvod.

Objavljeno u Vijesti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica