Lipanj 21, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 14 Travanj 2017

Kao i svake godine, stari katolički običaj štovanja Isusove muke i smrti na dan Velikog petka tradicionalno je obilježen u Vodicama.

Objavljeno u Život u Vodicama

Poljski pjevač Rafał Wozniewski zajedno sa svojom muzičkom formacijom "4ever" snimio je muzički spot za svoju novu pjesmu "Prekrasna". Video je sniman na lokacijama Vodica, Tribunja i Srime prošlog mjeseca.

Objavljeno u Glazba

Duga povijest i tradicija vodičkog restorana na samoj rivi danas se nastavlja s novim vlasnikom, Davorom Šuškom Skafom, novim kuharom te moderniziranim jelovnikom s probranim ribljim i mesnim specijalitetima.

Objavljeno u Marketing

Razdoblje stabilnog i iznadprosječno toplog vremena za ovo doba godine sa sutrašnjim danom prestaje, a pred nama je gotovo tjedan dana nestabilnog i hladnog vremena.

Objavljeno u Litretavanje

Provedite još jednu veselu subotu (15.04) u caffe baru Dalmatinu uz mega popularnog Milu Perkova i njegov prateći band. Nadalje, tu je i svakodnevna Happy hour ponuda caffe bara Dalmatino gdje od 13 do 18 sati ostvarujete 15% popusta na ukupan iznos računa

Objavljeno u Nightlife

Djeca dječjega vrtića Tamaris blagdan Uskrsa obilježila su prigodnim aktivnostima. Za nadolazeće blagdane pripremala su se ukrašavanjem pisanica, izradom uskrsnih košarica, slikovnica i ukrasa za stvaranje blagdanskog ozračja u vrtiću. Kroz aktivnosti željelo se djetetu pomoći da razumije zbivanja uoči Uskrsa.

Objavljeno u Vijesti

Od utorka 18. do subote 22. travnja, tijekom akcije Dani tehničke ispravnosti motocikala, u svim stanicama za tehnički pregled moći će se obaviti besplatan pregled motocikala i mopeda kao posebno ugroženih vrsta vozila – poručili su iz PU Šibensko kninske

Objavljeno u Obavijesti

Udruga Vodiške perlice vas poziva da se pridružite folklornoj sekciji, naučite plesati narode plesove, pjevati vodiške napjeve i tako postanete čuvari našeg nematerijalnog kulturnog blaga za generacije koje dolaze!

Objavljeno u Obavijesti

Članice Zajednice žena "Katarina Zrinski" Vodice jučer su posjetile svoje najstarije i najvjernije članove i simpatizere. Prilikom posjeta uručeni su im prigodni uskršnji darovi.

Objavljeno u Vijesti
Petak, 14 Travanj 2017 11:09

Najmlađi Žudije čuvaju Kristov grob

Mali Žudije Dječjeg vrtića Tamaris iz Vodica i Čiste Velike jutros su čuvali Kristov grob u vodičkoj župnoj crkvi Našašća sv. Križa.

Objavljeno u Život u Vodicama

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica