Lipanj 21, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 18 Travanj 2017

Dramska radionica Tribunj uvelike je razveselila mještane Tribunja svojom priredbom Uskršnja Tribunjalica, koja je trajala sat vremena, a održana je prošle subotu u KC Tribunj.

Objavljeno u Županija

Noć knjige, manifestacija koja u središte svojega interesa stavlja knjigu, autora, čitanje i čitatelja, ove godine iznimno će se održati od 21. do 24. travnja, čime će postati najdulja kulturna noć u Hrvatskoj
U vodičkoj knjižnici u petak, 21. travnja, obilježit će Noć knjige dvama događajima.

Objavljeno u Najave

Ovogodišnja turistička sezona je počela, a prvi pokazatelji su dobra popunjenost hotelskih kuća tijekom uskršnjih praznika. Iz TZ Vodice izvjestili su kako je na području Vodica protekli vikend boravilo 1037 gostiju koji su ostvarili 2654 noćenja.

Objavljeno u Vijesti

Danas je održana konferencija povodom nadolazećih „Dana Hrvatskog pršuta" koji se održavaju 21. i 22. travnja u hotelu D-Resort u Šibeniku. Program i ciljeve stručnog i poslovnog skupa predstavili su Goran Pauk, župan Šibensko – kninske županije, Darko Markotić, predsjednik Klastera Hrvatskog pršuta, te dr. Željko Pilić, certificirani proizvođač Drniškog pršuta. O programu i atrakcijama koje očekuju posjetitelje, govorio je Krešimir Grubić, član organizacijskog odbora manifestacije.

Objavljeno u Županija
Utorak, 18 Travanj 2017 15:21

Nova prometna regulacija u Vodicama

U Vodicama je odnedavno na snazi nova regulacija prometa koja vrijedi za određene dijelove grada. Prema obrazloženoj i opravdanoj potrebi zabranjuje se prometovanje Dulcinom tijekom cijelog dana u vrijeme turističke sezone, od sredine lipnja do sredine rujna te šetnicom Artina kod ulaza u trgovinu Konzum tijekom cijele godine i cijelog dana.

Objavljeno u Vijesti

Iz Gradskog poduzeća d.o.o. obavještavaju da će se dana 20. i 21. travnja 2017. godine vršiti iscrtavanje parkirališnih mjesta na području grada Vodica i naselja Srima.

- Molimo sve cijenjene korisnike i posjetitelje za razumijevanje u navedenom periodu. - poručili su iz Gradskog poduzeća d.o.o. Vodice

Objavljeno u Obavijesti

ŠRK Mali porat u sklopu svojih klupskih aktivnosti već dugi niz godina organizira Ribolovni dan s našim najmlađima.

Objavljeno u Obavijesti

Između 18. i 23. travnja će se održati treće izdanje međunarodne biciklističke utrke „Tour of Croatia – Race trough the natural beauty". Ova utrka se vozi u šest etapa, a dio treće etape koje će se voziti dana 20. travnja prolazi preko našeg područja. Dio treće etape Imotski – Zadar preko našeg područja vozi se u ukupnoj dužini od 58 km po slijedećem itinereru: Lepenica – Boraja – Vrpolje – Donje Polje – Ražine – Šibenik – Vodice – Pirovac – Drage.

Objavljeno u Obavijesti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica