Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 20 Travanj 2017

Kao prava Tribunjka, koja doslovce živi i osjeća svoje mjesto, koja za njega dvije godine radi volonterski, želim javno reći svojim mještanima da ne nasjedaju na lažna obećanja i dobro razmisle koju stranku ili osobu će zaokružit za ove lokalne izbore.

Objavljeno u Lokalni izbori 2017
Četvrtak, 20 Travanj 2017 17:27

Tour of Croatia 2017 prošla kroz Vodice

Tour of Croatia međunarodna je etapna biciklistička utrka koja se održava od 22. do 26. travnja na trasi dugačkoj 900 kilometara duž jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske.

Objavljeno u Vijesti

Za dobro raspoloženje ovog petka u caffe baru Centar bit će zadužena grupa „COTTON CLUB".

Objavljeno u Nightlife
Četvrtak, 20 Travanj 2017 12:51

Legalna "pljačka" banke ??!

"U skladu sa odredbama zakona te u skladu sa Shemom sanacije, Vaša sredstva, a koja predstavljaju relevantni instrument kapitala, pretvorena su dana ... u temeljni kapital Banke te je isti iskorišten za pokrivanje dijela utvrđenih gubitaka Banke. Kamata vezana uz Vaša sredstva biti će Vam obračunata zaključno sa danom ...te isplaćena na Vaš transakcijski račun.
Slijedom pretvaranja Vaših sredstava u temeljni kapital Bankete korištenjem istih za pokriće gubitaka Banke, prestalo je Vaše potraživanje od Jadranske banke d.d. Šibenik temeljem ugovora br... "

Objavljeno u Kolumne

Ni prava nogometna poslastica poput utakmice između Barcelone i Juventusa nije spriječila da se u „Sunčanom satu" održi još jedan nezaboravni pub kviz.

Objavljeno u Magazin

Grad Vodice financijski pomaže izdavanje knjige koja govori o prošlosti Vodica od 1891. do 1945. godine.

Objavljeno u Gradske

Ograničena akcija: Iskoristite dvodnevnu ponudu od 21.04. do 22.04. u trgovini Gladius Vodice d.o.o. Vodice - Obala Juričev Ive Cota 27 (zgrada Jakovljevićev vrt).

Objavljeno u Marketing

Zbog učestalih požara koji su obilježili početak ove godine i već do sada opteretili iznad svih očekivanja lokalni i državni proračun, Grad Vodice će snažnije početi primjenjivati odredbe Odluke o agrotehničkim mjerama te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Vodica čiji sadržaj možete vidjeti ovdje.

Objavljeno u Obavijesti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica