Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 03 Travanj 2017

Večeras je u Gradskoj knjižnici Vodice održano zanimljivo predavanje o najpoznatijoj knjizi u ljudskoj povijesti.

Objavljeno u Kulturne novosti

Sajam dječjih uradaka s uskršnjom tematikom će se već po tradiciji održati točno u podne (nakon velike Mise) na trgu "Pijaca" (ispred Crkve Velike Gospe), a na sajmu će uz lokalne udruge sudjelovati i Tribunjski Žudiji te dječji vrtić "Žižula".

Objavljeno u Županija

Turistička zajednica općine Tribunj organizira dvosatnu, besplatnu, edukativnu radionicu namijenjenu privatnim iznajmljivačima koji djelatnost iznajmljivanja vrše na području općine Tribunj.

Objavljeno u Županija

U derbiju kola Drage su pobijedile odličnu ekipu 4 Asa Lisičić 6:3 i zasluženo dalje drže lidersku poziciji u ligi. Asovi su u prvom djelu imali dva puta vodstvo ali to je dalo još više motiva Dragarima da pokažu tko je trenutni lider lige.

Objavljeno u Nogomet

'Priče za dobro jutro i laku noć – Male priče' Ane Udovičić od danas mogu se poslušati na valovima Radio Šibenika svakog radnog dana u jutarnjem terminu od 7,30 sati te onom večernjem od 19,30 sati.

Objavljeno u Kulturne novosti

U subotu je započela nova MTB sezona u Premanturi pokraj Pule. U jakoj međunarodnoj konkurenciji BBK Orlov krug ostvario odlične rezultate.

Objavljeno u Biciklizam

Jučer su Zadaru održani posljednji finalni susreti Pojedinačnog Prvenstva Hrvatske za mlađe dobne skupine. U dvorani Višnjik pred punom dvoranom održano je 11 finala.

Objavljeno u Borilački

Iskoristite priliku hotela Punta. Za 200 kuna mjesečno po osobi neograničeno koristite teretanu i unutarnji bazen sa relax zonom. Ponuda vrijedi do kraja travnja

Objavljeno u Marketing

Na objavljen Javni poziv Grada Vodica za dodjelu potpora vlasnicima tradicijskih i umjetničkih obrta, zadrugama i nositeljima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva te nositeljima oznake Hrvatski otočni proizvod, stiglo je dvadeset i sedam prijava, od kojih samo jedna nije ispunjavala tražene uvjete.

Objavljeno u Gradske

Djelatnici tvrtke AS - EKO d.o.o. provesti će proljetnu preventivnu sistematsku deratizaciju javnih površina na području Grada Vodica u razdoblju od 05.04. do 20.04.2017. godine s naznakom da će provedba mjera u naseljima Gaćeleze, Grabovci, Čista Velika i Čista Mala biti obavljena 12. i 13. travnja 2017.

Objavljeno u Obavijesti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica