Lipanj 21, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 04 Travanj 2017

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić sa svojim suradnicima danas je boravila u službenom posjetu Šibensko-kninskoj županiji. U Uredu župana održala je radni sastanak sa zamjenicima župana Tomislavom Vrdoljakom i Zoranom Smolićem, predsjednikom županijske skupštine Nediljkom Dujićem i predstavnicima ustanova socijalne skrbi sa područja Šibensko-kninske županije.

Objavljeno u Županija

Turistička zajednica grada Vodica organizira dvodnevnu radionicu namijenjenu privatnim iznajmljivačima. Radionica će se održati u četvrtak i petak, 06. i 07. travnja 2017. u Gradskoj vijećnici u Vodicama, Ive Čače 8, s početkom u 18:00 sati.

Objavljeno u Obavijesti

Ženski košarkaški klub Vodice i ove godine nastavlja niz izvrsnih rezultata. Kadetkinje nakon osvojene tri uzastopne titule prvakinja Hrvatske i ove godine su se plasirale na Final four gdje će u polufinalnom susretu 07.04.2017. s ekipom Zadra pokušati doći do finalnog susreta.

Objavljeno u Sportske novosti

Završena je rekonstrukcija srednjeg gata komunalne luke Stražara u Vodicama. Kako doznajemo od UHBDDR-a Vodice, udruge koja brine o redu u komunalnoj luci Stražara temeljem ugovora o suradnji sa Lučkom upravom Šibensko- kninske županije, srednji gat je u potpunosti obnovljen u dosadašnjoj dužini i širini, stavljeni su novi betonski blokovi cca 1 tone sa obje strane gata koji su povezani lancem te je do svakog mjesta postavljen novi konop za privez plovila.

Objavljeno u Vijesti

Ljetna škola naziva Analiza sadržaja na društvenim vezama (Gaining powerful insights into social media listening) održavat će se ovoga lipnja u prostorijama Stare škole na vodičkoj rivi.

Objavljeno u Gradske

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Vodica proteklog tjedna sudjelovali su u Šibeniku na osposobljavanju za spašavanje iz dubina i s visina - I. stupanj i na seminaru sigurnosti u unutarnjoj navali u Zagrebu i na taj način stekli nova znanja i vještine.

Objavljeno u Vijesti

Šime Bilan, najstariji vijećnik i jedan od najaktivnijih vodičkog Gradskog vijeća prekjučer je s ostalim nezavisnim vijećnicima potpisao sporazum o zajedničkom izlasku na izbore pod platformom MOST-a za koji je uvjeren da će biti pobjednik ovih izbora ili da se bez njega neće moći stvoriti većina u Gradskom vijeću te da će bitno utjecati na politički život u Vodicama.

Objavljeno u Život u Vodicama

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica