Lipanj 25, 2018
logo3

Dandrzavnostigradnelka

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 05 Travanj 2017

Povodom 50 godina postojanja za odgoj i obrazovanje Šubićevac, neumorni Šime Strikoman snimio je još jednu Milenijsku fotografiju na kojoj su mu pozirali polaznici i djelatnici ove hvalevrijedne ustanove.

Objavljeno u Vijesti

U suradnji i na inicijativu DVD Vodice i MNK Heroji 2007 Vodice , Dječji vrtić se uključio u akciju "NEKA SVIJETLI NEBO HRVATSKO ZA HRABRO SRCE KORNATSKO"!

Objavljeno u Vijesti

Iz Komunalnog redarstva Grada Vodica obavještavaju građane Grada Vodica da tablete za larvicidno suzbijanje komaraca mogu preuzeti na porti Gradske uprave do daljnjeg od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati

Objavljeno u Obavijesti

Župan Goran Pauk danas je predao ključeve novog sanitetskog vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije g. Tomislavu Jukiću.

Objavljeno u Županija

U petak, 07. 04. s početkom u 20 sati u Pastoralnom centru Bažana bit će predstavljanje romana „Max" autora Petra Merčepa.

Objavljeno u Najave

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev potpisala je partnerstvo s Centrom za socijalnu inkluziju Šibenik na provođenju novog trogodišnjeg programa naziva Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije.

Objavljeno u Gradske

Grad Vodice i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisali su ugovor o sufinanciranju radova i usluga za realizaciju projekta uređenja šetnice na otoku Prviću.

Objavljeno u Gradske
Srijeda, 05 Travanj 2017 11:49

Pobjede vodičkih odbojkašica

Odbojkašice Vodica odigrale su protekli vikend 14. kolo III. Hrvatske odbojkašle lige-jug, sa ekipom OK Donat iz Zadra i ostvarile vrijednu pobjedu rezultatom 3:0 u setovima koja ih drži u borbi za gornji dio tablice.

Objavljeno u Sportske novosti
Tommy

Gradsko poduzeće dan državnosti

hdz dan drzavnosti

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica