Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 06 Travanj 2017

Vodički žudiji pozivaju sve generacije „Vodičkih Žudija" na tradicionalno druženje koje će se ove godine održati po šesti put

Objavljeno u Najave

U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić" Šibenik u petak 7.4.2017., s početkom u 18.30 sati, Županijski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice organizira tribinu posvećenu razvoju visokoškolskog obrazovanja u Šibeniku i županiji.

Objavljeno u Županija

U uobičajeno dobroj i opuštenoj atmosferi, uz odličnu glazbu DJ-a Ante, održan je šesti (peti ovosezonski) Pub kvizzz u Sunčanom, kojeg uz domaćine organiziraju i djelatnici i volonteri Gradske knjižnice Vodice.

Objavljeno u Magazin

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja odobrilo je Gradu Vodicama bespovratna sredstva za sufinanciranje projekta za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda u 2017. godini.

Objavljeno u Gradske

Uredbom (EU) 2017/458 Europskog parlamenta i Vijeća od 15. ožujka 2017. o izmjeni Uredbe (EU) 2016/399 u pogledu jačanja kontrola provjerom u relevantnim bazama podataka na vanjskim granicama, koja stupa na snagu 7. travnja 2017. godine, izmijenjene su odredbe članka 8. Zakonika o schengenskim granicama, koje se odnose na provedbu granične kontrole.

Objavljeno u Hrvatska

U trgovini 'Top Sport' odlučili su učiniti vam dostupnim još jedan izuzetno kvalitetan i učinkovit brand. Radi se o Husqvarna šumarskim i vrtnim proizvodima. Husqvarna je najveći svjetski proizvođač opreme za rad na otvorenom. Tvrtka je osnovana davne 1689. godine, u Švedskoj, a stoljeća neprestanog rada, napretka i uvođenje inovacija govore za sebe. Trenutno traje proljetna akcija Husqarninih proizvoda koji su Vam dostupni u trgovini TOP SPORT. Prolistaje Husqvanin Proljetni katalog proizvoda .

Objavljeno u Marketing

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica