Svibanj 27, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 07 Travanj 2017

Večeras je u Pastoralnom centru Bažana predstavljen roman „Max" autora Petra Merčepa. Nakon Splita i Zagreba na red su došle i Vodice.

Objavljeno u Kulturne novosti

Danas je u stranačkim prostorijama Hrvatske seljačke stranke u Vodicama pristupnicu potpisao gradski vijećnik Grada Vodica Krešimir Boršić, inače dosadašnji potpredsjednik Županijskog vijeća, član Glavnog stana i predsjednik vodičke podružnice HSP-a.

Objavljeno u Vijesti

„U svrhu ostvarivanja još boljih i kvalitetnijih uvjeta izvođenja nastave na Veleučilištu u Šibeniku u realizaciji je projekt rekonstrukcije i nadogradnje zgrade Veleučilišta čija je vrijednost, samo u prvoj fazi izvođenja građevinskih radova, 9 milijuna kuna. Ovim projektom osigurat će se dodatnih 1400 m2 prostora za rad. Posebno se ulagalo u studentski standard po pitanju smještaja i prehrane: novi studentski restoran u Šibeniku, novi studentski dom u Kninu, a na korak do realizacije je i veliki projekt izgradnje novog studentskog doma u Šibeniku, ukupne vrijednosti 87 milijuna kuna", kazao je izabrani dekan Veleučilišta u Šibeniku Ivan Malenica.

Objavljeno u Županija

Socijaldemokratski forum žena SDP Hrvatske u subotu 08. travnja 2017. godine organizira provođenje humanitarne akcije „Omiljeni cvijet Ane Rukavine" na razini cijele Hrvatske.

Objavljeno u Obavijesti

Želimo li postati zemlja u kojoj postoji i zakonodavna obveza lokalnih vlasti za pružanje savjeta u pogledu prezaduženosti, koje usluge se obično financiraju iz javnih izvora i uglavnom su besplatne za korisnika.

Objavljeno u Kolumne

Povodom završetka Javnog poziva za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu, ministar Lovro Kuščević u ponedjeljak 10. travnja 2017. godine boravit će u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji te će tom prigodom dodijeliti Odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći korisnicima tj. predstavnicima općina odnosno gradova čiji zahtjevi za financiranje su odobreni.

Objavljeno u Vijesti

Povodom Svjetskog dana zdravlja Crveni križ Vodice posjetio je malene u dječjem vrtiću Tamaris PO Čista Velika.

Objavljeno u Vijesti

Župan Goran Pauk danas je u TC Dalmare svečanim govorom otvorio jubilarni 10. Sajam poslova koji se održava u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Šibenik, a pod pokroviteljstvom Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika.

Objavljeno u Županija

U ponedjeljak, 10. travnja 2017. godine s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Šibeniku na adresi Trg Republike Hrvatske br. 3 održat će se Panel diskusija „20. godina Šibensko-kninske županije"

Objavljeno u Županija

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je popis odabranih projekata za financiranje u sklopu Programa podrške regionalnom razvoju za 2017. godinu.

Objavljeno u Županija
Stranica 1 od 2

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica