Lipanj 21, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 08 Travanj 2017

BBK Orlov krug i ove godine organizira tradicionalnu rekreativnu biciklijadu 'Pozdrav proljeću' koja će se održati u nedjelju 09. travnja u Vodicama.

Objavljeno u Najave
Subota, 08 Travanj 2017 12:14

Veliki tjedan - župa Vodice

Veliki tjedan - župa Vodice

veliktjedok.jpg

Objavljeno u Župne

Dramska amaterska družina Pučkog otvorenog učilišta Vodice nedavno je odigrala svoju najnoviju predstavu Mastodont pred selektorom Hrvatskog sabora kulture Joškom Ševom, redovnim profesorom na zagrebačkoj Akademiji dramskih umjetnosti, kako bi izborila svoj nastup u natjecateljskom dijelu 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji okuplja samo najbolje ovogodišnje nacionalne amaterske predstave.

Objavljeno u Kulturne novosti

Humanitarna akcija „Omiljeni cvijet Ane Rukavine" održana je danas u Vodicama u organizaciji Foruma žena SDP-a Vodice

Objavljeno u Vijesti

Turistička zajednica grada Vodica organizirala je besplatnu dvodnevnu radionicu namijenjenu privatnim iznajmljivačima. Radionica je održana u Gradskoj vijećnici, a prijavilo se 65 sudionika koji su ovom prigodom besplatno proširili svoje znanje kroz devet tema vezanih za poslovanje objekata u domaćinstvima.
Prvi dan je obuhvatio četiri teme: kako komunikacijom ostvariti prodaju smještaja, pravilnom prezentacijom apartmana do pune popunjenosti, uspješno poslovanje s turističkim agencijama te koji su to najučinkovitiji turistički portali za oglašavanje.

Objavljeno u Vijesti

Naš vrijedni pretraživač starijih časopisa i novina Dinko – Križan Vučak pronašao je u „Danici" tekst prof. Ive Grgureva o uskrsnim običajima u Vodicama u vremenu između dva svjetska rata. Tekst je objavljen 1984. godine.

Objavljeno u Baština

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica