Lipanj 21, 2018
logo3
Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 09 Travanj 2017

Kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Vodice na završnice Prvenstva Hrvatske ostvarile su odličan uspjeh.

Objavljeno u Košarka

U Subotu 08.04.2017 održan je 2. županijski turnir za mlađe kategorije u Kninu. U konkurenciji 40 natjecatelja Vodičani su u dvije kategorije bili na postolju.

Objavljeno u Sportske novosti

Toplo proljetno vrijeme izvuklo je Vodičane na rivu. Sunčanu su nedjelju, kao dan odmora, mnogi proveli na druženju u šetnji ili na kavi, ali i na biciklu – najčešćem 'rekvizitu'. Tko se sve našao ispred našeg objektiva, pogledajte u fotogaleriji.

Objavljeno u Litretavanje

Projekt Coca-Cole "Pokret za radost" ujedinio je sve žitelje Vodica i šire. Od 46. mjesta uspjeli smo doći na na 10. mjesto. Glasovati se može do 15. travnja, svaki dan. Prva četiri mjesta osiguravaju igralište na otvorenom, a da bi to ostvarili moramo "zaveslati" još jače.

Objavljeno u Vijesti

Brojni vjernici okupili su se danas prije Velike mise na Rudini gdje je župnik don Franjo Glasnović blagoslovio maslinove grančice. Nakon blagoslova u Crkvi sv. Križa služena je sv. Misa.

Objavljeno u Župne

Manifestacija „10 Uskrsnih Dana u Vodicama" je i službeno započela i to sa druženjem svih generacija vodičkih Žudija, koje se već tradicionalno šestu godinu zaredom održava na subotu uoči Cvjetnice.

Objavljeno u Život u Vodicama

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica