Rekreativno biciklističkom vožnjom 'Srcem protiv čelika' koja je krenula s Trga hrvatskih mučenika danas popodne u Vodicama započelo je obilježavanje 27. obljetnice Spomendana rujanskog rata.

Danas je u prostorijama DDK Vodice u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa održana redovita mjesečna akcija darivanja krvi. Na današnjoj akciji darivanja krvi odazvalo se 65 darivatelja od čega je 60 uspješno darovalo krv. Spomenimo kako je čak 18 žena pristupilo akciji, 15 njih je uspješno darovalo krv. Hvala svima koji su pristupili današnjoj akciji. Iduća akcija darivanja krvi održava se 10. listopada u Vodicama i u Čisti Velikoj.
Miro Burazer i Bruno Perica po prvi puta su darovali krv.

Grad Vodice naručio je izradu 3d vizualizacije projekta od Plave plaže do Punte-Bristaka. Postojeći projekt u 2D nacrtu je ljudima izvan struke teško razumljiv, a pomoću ove 3d vizualizacije prije samog početka gradnje naši građani lakše će predočiti kako će izgledati buduća plaža od Punte do Bristaka.

U spomen na poginule heroje na Kornatima u Vodicama se 09. rujna održao 11. Memorijalni humanitarni turnir 'Ovo nije kraj'

Najbolje doba za posjet Vodicama je u rujnu kada je u našem gradu najljepše. Vrijeme je toplo ali ne i prevruće da se kupamo u znoju, more je i dalje više nego dovoljno toplo za kupanje i nema najvećih gužvi. A upravo nam takvo vrijeme najavljuju meteorolozi idući tjedan.

U organizaciji Lovačkog društva "Sokol" i potporu TZ Vodice i Grada Vodica u subotu navečer na rivi održana je sada već tradicionalna lovačka večer. Kao i prošle godine lovci su kuhali veprovinu. Da sve prođe u veselom ritmu goste je zabavljala grupa Bracera

Generacija rođena 1965. / 1966., njih 20-ak ove subote, nakon dugo godina organizirala je zajedničko druženje. Ovaj puta u restoranu i pizzeriji Šimun, s njima je bila i učiteljica razredne nastave Vanja Borić. Tim povodom dobro su se zabavili i prisjetili mladenačkih dana.

Prvim koncertom Krešimira Španje i prijatelja pred domaćom publikom završena je ovogodišnja druga sezona manifestacije Đardin je IN. U prekrasnom ambijentu vodičkog parka u organizaciji TZ Vodice ovog ljeta održano je 16 koncerata, kantautorskih i umjetničkih večeri te predstava, a manifestacija je pun pogodak obzirom na posjećenost i brojne pozitivne kritike publike, gostiju i stanovništva Vodica. Možemo slobodno kazati kako Đardin je IN generira pozitivnu energiju.

Već dugi niz godina, krajem ljeta vodička generacija rođena 1951./52, sastaje se kako bi u zajedničkom druženju i veselju obnovila stare uspomene.

Turistički se mozaik sastoji od tisuću kockica te je svaka važna, koliko god bila mala. Jedna od njih je i Program Vjernosti kojim se vodička turistička zajednica zadnjih godina javno i službeno zahvaljuje svojim dugogodišnjim gostima sa simboličnim poklonima i znakom pažnje. Danas je na redu bila Lisa Skaret koja je prava promotorica vodičkog kraja.

Stranica 1 od 90

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica