Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Gradske

Grad Vodice financijski pomaže izdavanje knjige koja govori o prošlosti Vodica od 1891. do 1945. godine.

Hrvatske ceste d.o.o. u ovoj godini za projekte na području Grada Vodica planiraju utrošiti još 13 milijuna kuna.

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja odobrilo je Gradu Vodicama bespovratna sredstva za sufinanciranje projekta za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda u 2017. godini.

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev potpisala je partnerstvo s Centrom za socijalnu inkluziju Šibenik na provođenju novog trogodišnjeg programa naziva Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije.

Grad Vodice i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisali su ugovor o sufinanciranju radova i usluga za realizaciju projekta uređenja šetnice na otoku Prviću.

Ljetna škola naziva Analiza sadržaja na društvenim vezama (Gaining powerful insights into social media listening) održavat će se ovoga lipnja u prostorijama Stare škole na vodičkoj rivi.

Na objavljen Javni poziv Grada Vodica za dodjelu potpora vlasnicima tradicijskih i umjetničkih obrta, zadrugama i nositeljima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva te nositeljima oznake Hrvatski otočni proizvod, stiglo je dvadeset i sedam prijava, od kojih samo jedna nije ispunjavala tražene uvjete.

Vodičko je Gradsko vijeće prihvatilo godišnje izvješće o radu gradonačelnice Branke Juričev Martinčev. Godina je to u kojoj je započela izgradnja dvaju kapitalnih infrastrukturnih objekata sufinanciranih novcima Europske unije, vodičke zaobilaznice i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Vodice – Tribunj - Srima. Otkupljeno je zemljište za proširenje i daljnju izgradnju vodičkog gradskog groblja te je s radom započela služba hitne medicinske pomoći 24 sata dnevno svih dana u tjednu, tijekom cijele godine.

Danas je održana četiri sata duga maratonska 26. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica koja je po planu trebala imati 34. točke dnevnog reda. Naime prema prijedlogu gradonačelnice skinute su točke dnevnog reda koje se odnose na donošenje Urbanističkog plana uređenja naselja Prvić Šepurine i Prvić Luka, na donošenje Odluke o Izmjeni i dopuni Prostornog plana za područje „Perolin gat" u Prvić Šepurini te točka vezana za dopunu Odluke o davanju u zakup i kupoprodajiu poslovnog prostora u vlasništvu Grada Vodica

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica većinom glasova donesena je prva izmjena proračuna za ovu godinu te tako proračun Grada Vodica za 2017. godinu iznosi nešto više od 72.138.000 milijuna kuna što je 4.462.000 kuna više od planiranog

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30