Gospodarstvenicima Šibensko-kninske županije su danas u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku predstavljanje mogućnosti korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja koje provode Ministarstvo rada i mirovinskog sustava te Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Rižoto od liganja, dagnje na buzaru, brudet od ugora, sušena tuna, pizze s plodovima mora, samo su dio specijaliteta koje su tribunjski ugostitelji, njih 18-ak ponudili na velikom stolu svojim mještanima i gostima.

U Tribunju je povodom blagdana sv. Antuna Padovanskog najdražeg sveca Dalmatinaca, održana procesija mjestom. U procesiji su sudjelovali brojni vjernici koji su se molili i preporučili sv. Anti. Nakon procesije održana je sv. misa u Crkvi Blažene Djevice Marije

Prirodni rezervat Huanglong iz Kine, Biološki institut Chengudu pri Kineskoj akademiji znanosti, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ potpisali su 12. lipnja 2018. u Kini Sporazum o suradnji na ekološkoj zaštiti i održivom upravljanju.

Nakon što je uspješno nastupio po prvi put na CMC festivalu, vodiški zet Mile Perkov penje se na pozornicu Makina cluba Vodice

Lime bar godinama je domaćin je CMC after partyja, a svi glazbenici i izvođači koje smo ove godine slušali na prestižnom revijalnom festivalu nakon završetka glavnog programa došli su na zabavu i druženje s obožavateljima u najbolji vodički bar – LIME BAR!

U Gradskoj vijećnici Grada Šibenika danas su potpisani ugovori o subvencioniranju gospodarskih subjekata u 2018. godini.

Ovog vikenda Vodice su bile mjesto neizostavne zabave jer se na vodičkoj rivi održavao 10. jubilarni CMC festival koji je čak i one najumornije raspletao u ritmu taktova čak 38 izvođača na finalnoj večeri.

Dvodnevno glazbeno druženje izvođača i publike, popularni vodički CMC festival započeo je velikim koncertom Domenice, Ivana Zaka, Lidije Bačić, Sergeja Ćetkovića

Dvodnevni program jubilarnog 10. CMC festivala započeo danas tradicionalnim izletom vodičkim akvatorijem s brodom Desto. Na brodu uz mnogobrojne uzvanike i pjevače predstavljeno je kompilacijsko izdanje muzičkog cd-a "CMC Festival 2018" sa 38 pjesama koje će biti izvedene na ovogodišnjem festivalu.

Stranica 1 od 89

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...