Prvi dan kad kroči u Vodice, Ifeta Ćehić obiđe cijelu vodičku rivijeru, nanovo joj se divi i prisjeća kako je to sve izgledalo prvi put, danas prije punih 18 godina otkada im je vjerna i sve svoje slobodne dane poklanja njima. Zaljubljena je u naš grad, ljude i hranu – ono nešto što novcem nigdje kupiti se ne može.
U Stankovcima, 15. kolovoza svečano je proslavljena zaštitnica župe Blažena Djevica Marija na nebo Uznesena, Velika Gospa.
Da se malo odmore od vrućina članovi MK Okit s četiri motora uputili su se u još jedno avanturističko i poučno putovanje kroz pet zemalja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija i Srbija) i prešli preko 2000 Km.
Rimljani su nekoć za dan punog mjeseca organizirali Ide, dane u kojima su uživali u svečanostima i proslavama a ovu tradiciju već osmu godinu zaredom nastavlja Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ na jedinom očuvanom rimskom vojnom amfiteatru u Hrvatskoj, Burnumu u Ivoševcima.
Murter je s Kornatima nerazdvojiva cjelina, a koliko je Murterinima važno njihovo otočje pokazali su ovogodišnjom proslavom rođendana Nacionalnog parka Kornati.

Jedna od zemlja koja zasigurno broji jedno od najviše turističkih posjeta tijekom cijele sezone je Kraljevina Tajland. Tajland je država u jugoistočnoj Aziji koja graniči s nekoliko država; Malezijom, Kambodžom, Laosom i Burmom, a izlazi na Tajlandski zaljev i dio južnog kineskog mora. Kraljevinu Tajland inače nazivaju zemljom osmijeha i prema budističkoj tradiciji svi bi se sa Tajlanda trebali vratiti sretni, zadovoljni i ispunjeni.

Danas je u Vodicama glavna vijest koja se komentirala bila je ona da je dobitak 32. Kola Eurojackpota izvučenog u petak navečer u iznosu od vrtoglavih 4.295.479,70 kuna uplaćen u Vodicama na prodajnog mjestu TISAK u ulici Ćirila Metoda, koji se nalazi se i sklopu supermarketa Tommy

Mlada kantautorica iz Osijeka i vlasnica Porinom višestruko nagrađivanog albuma Život nije siv Mia Dimšić sinoć je u vodičkom đardinu okupila šaroliku publiku - pogotovo one najmlađe koji su imali prilike čuti njene uspješnice kao što su “Život nije siv”, “Bezimeni” “Sunce, oblak, vjetar” s kojima je u kratko vrijeme okupirala TV ekrane i radio postaje, ali i njene obrade popularnih pjesama.

Sanja Polak jedna je od najčitanijih i najprodavanijih hrvatskih književnica za djecu, već četvrtu godinu boravi u Vodicama koje će biti glavno mjesto radnje novog nastavka Dnevnika Pauline P.

Rimljani su nekoć za dan punog mjeseca organizirali Ide, dane u kojima su uživali u svečanostima i proslavama a ovu tradiciju već osmu godinu zaredom nastavlja Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ na jedinom očuvanom rimskom vojnom amfiteatru u Hrvatskoj, Burnumu u Ivoševcima.

Stranica 1 od 94

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...