Kruna marljivog rada kroz cijelu školsku godinu: Polaznici likovnih radionica udruge More predstavili se skupnom izložbom

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Postala je tradicija da se krajem školske godine u Gradskoj knjižnici Vodice, svojom skupnom izložbom, predstave djeca polaznici likovnih radionica koje za njih organiziraju članovi Likovne udruge „More“.


Tijekom čitave godine družili su se radeći u različitim likovnim tehnikama, prateći godišnje cikluse i važnije datume. Kroz radionice, koje su vodile prof. Manuela Srdarev i Marija Ivanda, poticale su se i razvijale kreativnost i estetske vrijednosti djece u dobi od prvog do osmog razreda.

Današnja izložba kruna je marljivog rada kroz cijelu školsku godinu, a valja istaknuti da djeca, koja se na izložbi predstavljaju radovima rađenim u gotovo u svim likovnim tehnikama (grafici, crtežu, slikanju, oblikovanju, fotografiranju,…), na tim radionicama sudjeluju sa puno entuzijazma i radosti.

Svim polaznicima podijeljene su diplome i mali prigodni darovni paketi s likovnim materijalima.

IMG_6522.JPG

Voditeljice radionica kazale su, među ostalim, kako na njihova likovna druženja redovito dolaze i djeca iz nekoliko susjednih mjesta (Pirovac i Murter). Među njima je i Pirovčanka Marijela Reljica-Kostić čiji rad je iskorišten za prelijepi plakat za ovu izložbu.

Večer mladih umjetnika upotpunio je sjajnim muziciranjem na klavijaturama vodički glazbenik (i glumac) Ante Marić.

Ovom prilikom obavještavamo vas kako će se i tijekom srpnja i kolovoza održavati ljetne likovne radionice u koje se osim djece iz našeg kraja mogu uključiti i djeca koja su tu privremeno (turisti i vikendaši).

Za sve informacije može se nazvati voditeljica radionice Marija Ivanda na broj mobitela 095/597-3487.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica