04 Ožu 2018
    414

Šesti Tjedan zajedništva s Crkvom i Hrvatima u BiH

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Već šestu godinu zaredom Zajednica Hrvata BiH organizira Tjedan zajedništva sa Crkvom i Hrvatima u BiH koji će se ove godine održati od 4. do 11. ožujka u Vodicama.


Glavni događaji u ovom Tjednu su kazališna predstava „MEĆAVA" koja će se održati u Kulturnom centru Vodice sa početkom u 18.30h, a koju izvodi Dramski ansambl „JU KSC PROZOR-RAMA" iz Rame, BiH, autora PERE BUDAKA u režiji ANTE BILIĆA.

Ulaz je slobodan, a predstava je humanitarnog karaktera pa tko bude htio može dati i svoj prilog za pomoć župi VRHBOSANSKE biskupije Sv.Ilije proproka u Solakovoj Kuli (susjedna župa Uzdol poznata po velikom stradanju u zadnjem ratu)

O stanju u tom kraju i samoj župi na kraju će reći i don Jozo Majić koji će predvoditi svetu misu u nedjelju 11. ožujka u 9h, u župnoj crkvi „Našašća svetog Križa" u Vodicama.

Ovim malim korakom ljubavi i zajedništva želimo da jedinstvo i zajedništvo Hrvatskog naroda nikada ne posustane i prestane i u svemu tome da nikad ne izgubimo Božiji blagoslov. – poručili su iz ZHBiH

TJEDAN_SOLIDARNOSTI_Custom.jpg

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica