Aktualno

U subotu 12.07. svečano je otvoren atelje i izložbeni prostor "Tonči" gospodina Tončija Juričev Grgina, člana Likovne udruge More.
Galerija je otvorena u kući gospodina Tonća (ulici fra Pija Fržopa 3 -preko puta Dječjeg vrtića Tamaris) a u njoj su osim radova udruge More izloženi i radovi ostalih umjetnika.

Po prvi puta u subotu, 12. 07. 2014 na Obali Vladimira Nazora na guvnu se prigodnim programom predstavio domaćin sljedećeg "XV. Vodičkog Festivala Žudija": Župa Vidonje iz doline Neretve.

Tribunjci su još jednom dokazali kako su pravi majstori za prave dalmatinske fešte.
U organizaciji "Udruge Tribunj" u petak i subotu održala se Ribarska noć.

Vodice je bogatije za još jedan izložbeni prostor. U vrtu našeg mještanina i samoukog umjetnika Jole Mateše Bumbe odnedavno otvorena je izložba skulptura pod nazivom "Getsmani – Golgota"

Skoro sve skulpture izložene u ovom vrtu rađene su od prirodnog materijala, iz drva masline te prikazuju Isusovu muku.

I ove godine ribari iz Malog porta pobrinuli su se da gostima bude zabavno. Na gradelama su se pekle srdele a u tečama kuvale kunjke. Atmosfera, more, ljeto, masa ljudi i zabava, sve to ostavlja predivan i nezaboravan dojam.

U samom centru Vodica otvorena je ljetna umjetnička izložba „Na babinom kantunu" ili ti ga „On the Grandmas corner".

Umjetnost tetoviranja seže daleko u povijest, dok je danas postala svakodnevna pojava, koja se proširila u svim slojevima društva, tako i u Vodicama već četvrtu godinu djeluje Tattoo studio Dragonfly.
Što treba znati o tetoviranju, kako se postaje majstor, što se i tko se tetovira potražili smo odgovor kod Jovana Kolara, vlasnika Tattoo Dragonfly studia iz Vodica.

I ovogodišnje Vodičko ljeto bit će bogato raznoraznim kulturnim i zabavnim zbivanjima. Brojni organizatori, od Turističke zajednice, Grada Vodica do različitih udruga najavljuju, kako će građanima i turistima priuštiti programe u kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Dragi naši članovi, kolege i prijatelji Vodica!

Za početak Vam se želimo zahvaliti na svemu što ste učinili za ovaj klub, koji već evo 38. godinu za redom svojim djelovanjem podiže svijest o humanosti u našem gradu.

U Vodicama je 14. lipnja 2014. održan šesti CMC festival. Mnogobrojni posjetitelji uživali su u dvosatnom showu koji je uživo prenosila CMC televizija. Na najvećem revijalnom festivalu nastupilo je 28 izvođača, koji su izvodili hitove bez kojih neće proći niti jedan ljetni tulum.

Veliki koncert Opće Opasnosti obilježio je prvi dan CMC festivala 2014. Rockeri iz Županje nastupit će na vodičkoj rivi i u revijalnom dijelu festivala kada će izvesti novu pjesmu "Stranci" s kojom će najaviti i novi studijski album.
Uz Opću Opasnost na velikom stage-u nastupili su Buđenje, Tiho Orlić i Thompson kojem je prije nastupa uručena nagrada CMC Televizije "Izvođač godine 2013."

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail: