U cilju promoviranja i prezentacije članova koji se bave poljoprivredom, LAG "More 249" na svojim web stranicama objavljuje članke u kojima predstavlja svoje članova koji imaju poljoprivredno gospodarstvo. Ovaj tjedan donose priču o našem sumještaninu Zlatku Srdarevu koju uz odobrenje LAG-a 249 More prenosimo

Slavilo se i pjevalo dugo u noć, vatrena groznica nije zaobišla ni Vodice. Gorjele su baklje, pjevale su se domoljubne i navijačke pjesme, pilo se i plesalo.

Slavila se do dugo u noć pobjeda Hrvatske nad Rusijom, a sinoćnju slavljeničku atmosferu u Viradi je upotpunio i dres Zlatka Dalića kojeg je današnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nosio kao igrač Hajduka 1994. godine, u sezoni u kojoj je splitski klub igrao četvrtfinale Lige prvaka.

Mali parapet je već kultni meeting point mladih Vodičana i svih koji se mlado osjećaju. I upravo su mladi sa Maloga parapeta priredili svome Selu jednu urbanu priču koja se sve češće događa i to od ove zime.

Magareće mlijeko posljednjih je godina u središtu pozornosti mnogih roditelja čija djeca imaju problema s čestim upalama dišnog sustava i alergijama

Mih, mjeh, diple s mjehom ili samo diple razni su nazivi za gotovo identično glazbalo koje se nekada sviralo od Istre i Like, preko Dalmatinske zagore i dalmatinskih otoka, pa sve do Hercegovine.

Naš sumještanin Branimir Sladoljev poslao je pismo ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću vezano za vodičku zaobilaznicu. Kako je isto pismo poslao i na mail portala Infovodice, isto objavljujemo u rubrici Pisma građana

Nakon veličanstvene pobjede nad Argentinom koja nam je još u sjećanju, Hrvatska večeras (20 sati) u Rostovu na Donu protiv Islanda igra posljednju utakmicu u skupini na ovom SP-u.

Naš neumorni pretraživač starih časopisa i novina Dinko Križan Vučak pronašao je u listu „Danica" koji je izašao u 1986. godine tekst Ive Grgureva u kojem piše o Rakitnici, a kako je danas blagdan sv. Ivana Krstitelja čije ime nosi i crkva u Rakitnici tom prigodom ga objavljujemo

Na arheološkom lokalitetu Velika Mrdakovica kod Rimske cisterne u subotu navečer održane su ljetne "Bakanalije" koje već tradicionalno petu godinu zaredom organiziraju Pučko otvoreno učilište Vodice i vodička Turistička zajednica.

Stranica 1 od 40

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...