10 Srp 2018
    335

Sigurnost u turističkoj sezoni: Policijski službenici dijelit će korisne savjete za siguran i ugodan godišnji odmor

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

U srijedu 11. srpnja od 9 do 10 sati u Rogoznici, Obala Kneza Domagoja i u tom vremenu 12. srpnja (utorak) u AC Adriatic u Primoštenu te 18. srpnja (srijeda) i na Murteru, plaža Slanica i 19. srpnja (četvrtak) u Pirovcu, Trg Domovinskog rata će policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske provodit preventivne aktivnosti u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“.

 

U cilju zaštite imovine domaćih i stranih gostiju organizirat će se info-punktovi, a na postavljenim info-punktovima, će policijski službenici ove Policijske uprave, zajedno s češkim i makedonskim kolegama, turistima dijeliti korisne savjete za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama, koje i sami mogu poduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu tijekom ljetovanja.

Ovom prilikom turistima će se skrenuti posebna pozornost na samo zaštitno ponašanje, zatvaranje vrata i prozora u objektima u kojima borave na odmoru, na zaključavanje bicikla, te da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica