09 Lis 2017
    1221

Zaštitno lice akcije Ivica Tucak

SOLIDARNOST NA DJELU: Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Pozivaju se svi ljude dobre volje da se 12. listopada 2017. godine priključe 45. sabirnoj akciji "Solidarnost na djelu" Hrvatskog Crvenog križa i tako pomognete ljudima u potrebi.


Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane. Akcija će se provoditi na trgu ispred ispred pošte s početkom u 9:00 sati.
Građani će moći donirati: odjeću, obuću, hranu, igračke te novčana sredstava u zamijenu za bonove Crvenog križa iskazane u apoenima od 1,00 kunu i 5,00 kuna.
Prikupljena materijalna i financijska sredstva utrošiti će se u svrhu osiguravanja odjeće, obuće, školskih udžbenika, ortopedskih pomagala za najugroženije skupine građana.

Ovogodišnju akciju Solidarnost na djelu prati i kampanja čije je zaštitno lice Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije.
Tucak je vrlo rado pružio podršku ovoj tradicionalnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa jer i sam dobro razumije da je broj onih u Hrvatskoj kojima je potrebna pomoć, iznimno velik.
A da je to zaista tako pokazuje i podatak da je u prvih devet mjeseci ove godine HCK sa svojim društvima skrbio za oko 80 tisuća korisnika.
Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedna od akcija kojom se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Vaša reakcija na temu


Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...