Dandrzavnostigradnelka

09 Ožu 2018 Pixabay / Ilustracija
    328

Vežite pojas jer će policija cijeli idući tjedan biti u kontroli

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

U vremenu od 12.ožujka (ponedjeljak) do 18. ožujka (nedjelja) policija će provoditi ciljane aktivnosti vezane uz sigurnost prometa na cestama usmjerene na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa kao jednog od najvažnijih elemenata pasivne sigurnosti vozača i putnika u vozilima.


Naši statistički pokazatelji upućuju na činjenicu da su ovakve preventivno-represivne akcije u prometu ciljane na ovu vrstu prekršaja nužne, jer bilježimo znatno povećanje broja ove vrste prekršaja, kojih je u protekla dva mjeseca zabilježeno ukupno 909 u odnosu na 271 ovaj prekršaj u istom razdoblju prošle godine. – poručili su iz PU Šibensko kninske

U nadzor prometa tijekom narednog tjedna će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaju i oprema, koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa. Policijski službenici će vozače nadzirati na lokacijama koje statistički, ali i iskustveno pokazuju kao ugrožene u pogledu činjena prometnih prekršaja ove vrste, a posebno prometnih nesreća s teškim posljedicama.

Dan drzavnosti Leć2

Vaša reakcija na temu


Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...