Sponzorirano

nelka2krugdesk

Nadolazeći događaji

Najave

Rukometni klub Vodice Vas poziva da svojim prisutvom i bodrenjem uveličate 2. Turnir „BARBA RATKO" u sjećanje na Ratka Latina, dugogodišnjeg igrača, trenera i tajnika RK Olimpije koji će se održati u subotu 27. svibnja 2017., s početkom u 9:30 sati u "Balonu".

Aktivna Hrvatska upozorava na važnost psihičkog zdravlja i mentalnog treninga

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska u subotu, 27. svibnja na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama u 18 sati održat će trening pod vodstvom trenerice Sandre Petre Pintarić. Stručnjaci iz Biotreninga s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ukazat će na važnost i povezanost mentalnog zdravlja i treninga. Trening u Vodicama održat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a uz podršku Grada Vodica te Turističke zajednice grada Vodica. Generalni partner projekta je HEP.

Nedavno održano predavanje dr. sc. Irene Radić Rossi o brodolomu u podmorju otoka Žirja rezultiralo je nastavkom suradnje s Pučkim otvorenim učilištem Vodice, pa će već slijedećeg tjedna, 1. lipnja, u Kulturnom centru Vodice biti otvorena izložba Arheologija jadranske plovidbe i brodogradnje.

Kazališna karavana 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera, nakon odigrana tri dana u Pazinu, ovoga vikenda dolazi u Vodice. U organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Pučkog otvorenog učilišta Vodica te uz finasncijku potporu Ministarstva kulure, Šibensko-kninske županije Grada Vodica i vodičke turističke zaejdnice, u Kulturnom centru Vodice od petka 26. pa dop nedjelje 28. svibnja, publika će moći pogledati čak devet izvrsnih predstava hrvatskih skupina te dvije predstave nagrađenih amaterskih kazališta iz Slovenije i Bosne i Hercegovine u okviru 13. izdanja Međunarodnog festivala amaterskih kazališta Jadran 2017.

U petak, 2. lipnja, u 10.30 u Prvić Luci na otoku Prviću, održat će se druga radionica projekta Antičke zamke Jadranskog mora, u Memorijalnom centru Faust Vrančić. Radionica je to koja se održava u sklopu projekta ATAS – Antičke zamke Jadranskog mora i koju provode četiri partnera iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore s ciljem turističke valorizacije podvodne kulturne baštine i ciljane promocije ronjenja i kulturnog turizma na Jadranu koja će se realizirati uz pomoć zajedničke digitalne platforme.

Povodom Međunarodnog dana muzeja, u četvrtak, 18. svibnja, s početkom u 11 sati, u Memorijalnom centru "Faust Vrančić" će se održati susret predstavnika različitih baštinskih struka uključenih u izučavanje, prezentaciju i popularizaciju djela Fausta Vrančića.

U ponedjeljak 15.05.2017. u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice održat će se okrugli stol na temu "Socijalne usluge u lokalnoj zajednici - razvoj cjelokupne zajednice".

Nakon što su prošle godine uspješno održane i organizirane Igre udruga, Savjet mladih Grada Vodica započeo je s pripremama ''Igara udruga 2017.'' Ove godine su se odlučili na nešto drugačiju koncepciju.

U organizaciji Vespa kluba i suorganizaciji VD Cluba u petak (05.05.) i subotu (06.05.) održat će se 4. susret Vespa kluba Šibenik

Atletski klub Okit Vodice 6.5.2017 organizira dječju trail utrku zvaničnog naziva "Otvoreno prvenstvo svita u trail trčanju za djecu"

Mjuzikl „Život za život" u izvedbi ansambla „Kolbe" iz Zagreba gostuje u subotu, 6. svibnja, u Kulturnom centu Vodice.

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Svibanj 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31