U Subotu, 25.08.2018. na rivi ispred stare škole održati će se 2. Memorijalni Fire Combat "SRCE KORNATSKO" u spomen na stradale vatrogasce na otoku Kornatu u organizaciji DVD-a Vodice.

Apel DVD-a Bilice kojem su se priključili i kojeg su podržali ostali DVD-i Šibensko kninske županije urodio je plodom. Prva grupa vatrogasaca sa šibenskog područja je stigla u Split darovati krv, a čine je vatrogasci i civili iz Vodica, Bilica, Šibenika, Brodarice i Perkovića, Pirovca, Primoštena, Skradina i Dubravica te je ukupno prikupljeno oko 40 doza krvi

Zbog katastrofalne nestašice krvi (Prvenstveno 0 i A krvnih grupa) zbog koje su odgađane čak i operacije, DVD Bilice, DVD BRODARICA - KRAPANJ, DVD Šibenik, Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice i Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Primošten su se u kratkom roku odlučili organizirati te uložiti sva raspoloživa sredstva i više od toga kako bi barem djelomično olakšali situaciju i pomogli onima kojima doslovno život visi o dragocjenoj tekućini u OVIM trenutcima!!

Zastupnici brenda Husqvarna u Hrvatskoj donirali su danas 14 DVD-ova Šibensko-kninske županije vatrogasne setove u kojima su motorna pila, sjekira i kanistar. Primopredaju predstavnicima DVd-ova obavili su na tvrđavi Barone. – prenosimo vijest sa Šibenskog portala

U organizaciji Grada Vodica, trgovačkog društva Hoteli Vodice d.d. (hotel Punta), JVP Grada Vodica i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Šibenik, a u okviru Godišnjeg plana vježbi u sustavu civilne zaštite danas se održala terenska vježba Civilne zašite "PUNTA 2018".

U povodu dana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, pripadnici DVD Vodice, JVP Vodice i KN Torcida Vodice zapalili su svijeće za sve stradale i preminule vatrogasce, najprije ispred Vatrogasnog doma, zatim kod grobova stradalih vodičkih vatrogasaca te spomenika vatrogascima u parku.

U Subotu 14. travnja 2018. u gradu Bakru održan je sastanak vatrogasne koordinacije "Plavo - Zelena linija", Povelje prijateljstva u organizaciji VZ Grada Bakra. Na sastanku su uz organizatore i naš DVD Vodice, sudjelovali i ostali članovi koordinacije i potpisnici povelje, DVD Kutjevo, DVD Velika, DVD Lobor, DVD Slatina i DVD San Marino - Novi Vinodolski.

U nazočnosti brojnih gostiju vodički su dragovoljni vatrogasci večeras u gradskoj vijećnici održali godišnju skupštinu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice. Skupštinu je vodio predsjednik DVD-a Ivan Jozić, a radu skupštine su uz domaće vatrogasce, predstavnike susjednih DVD-a, predstavnike županijske vatrogasne zajednice nazočili dogradonačelnik Stipe Bosotin i predsjednik Gradskog vijeća Marin Mikšić.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice osnovano je 1994. godine, a ljubav prema svom mistu je ono što je naše vatrogasce vodilo sve ove godine.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice je prošli tjedan održalo skupštinu na kojoj se uz usvajanje financijskih planova izabrao i novi predsjednik, dugogodišnji član Ivan Jozić.

Stranica 1 od 6

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...