Vijećnik Liste našeg mista Ante Strikoman na aktualnom satu 8. sjednice Gradskog vijeća osvrnuo se na koncesiju koju plaća ACI Marina u Vodicama i koja je prema njegovom mišljenju s obzirom na lokaciju premala

Nacionalni susret nezavisnih gradonačelnika, načelnika i predstavnika nezavisnih inicijativa čiji su kandidati ostvarili druga mjesta ili su im liste postigle visoke postotke za vijeća u svojim gradovima/općinama, održan je u Križevcima 6.travnja.

Nastavljajući dosadašnju praksu Lista našeg mista organizirala je i održala danas u konobi Dalmata Okrugli stol povodom sutrašnje sjednice Gradskog vijeća. Pored članova Liste, na okruglom stolu sudjelovali su i zainteresirani mještani koji su izložili svoje probleme i primjedbe, a vijećnici Liste našeg mista na iste će tražiti odgovore od nadležnih mjerodavnih službi u sklopu sjednice Gradskog vijeća.

Lista našeg mista poziva Vas na 4. Okrugli stol koji će se održati u utorak 13. veljače 2018. s početkom u 20 sati u Konobi Vodice Dalmata, a povodom sjednice Gradskog vijeća.

Nakon što su u kolovozu održali prvi Okrugli stol, Lista našeg mista iz Vodica ponovno je pozvala sugrađane na takav skup uoči sjednice Gradskog vijeća koja se održava u utorak.

Lista našega mista poziva Vas na 2.Okrugli stol koji će se održati u ponedjeljak 30. listopada s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici, a povodom sjednice Gradskog vijeća.

Na prvom Okruglom stolu Liste našeg mista koji se održao jučer u Maloj gradskoj vijećnici odazvali su se brojni građani iz gotovo svih dijelova naselja Vodice, a ovim putem LNM im se zahvaljuje na vrlo konstruktivnom dijalogu.

Temeljem obećanja iz predizborne kampanje pozivamo građane koji imaju primjedbe bilo koje problematike, a željeli bi da se o njima raspravlja na gradskom Vijeću da dođu na okrugli stol dana 09. 08. 2017 godine u malu gradsku Vijećnicu, u 20.00 sati.

Vijećnici Liste Našeg Mista protokolirali su i uputili jutros apel-dopis Gradonačelnici Vodica u ime nezadovoljnih građana. Apeliraju na hitno djelovanje po problemima, a kako navode u svom priopćenju većina njih proizašla je i zbog inertnosti službi koje gradonačelnica nadzire.

Priopćenje Liste našeg mista donosimo u cijelosti ispod

Stranica 1 od 3

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...