Prva prava ljetna kiša koja je pala jučer napokon je malo rashladila zrak.

Cijela Hrvatska pa tako i naše Vodice žive san, Hrvatska igra finale nogometnog svjetskog prvenstva Sprema se velika fešta, Šime Strikoman i njegova Edita pripremaju se za snimanje Milenijske fotografije koja je zakazana u 16:15, nakon čega se gleda utakmica na velikom video zidu što nam je omogućila TZ Vodice i Grad Vodice, priprema se vatromet, a peče se i vol.

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon dramatičnih jedanaesteraca pobijedila je Rusiju i osigurala polufinale na Svjetskom nogometnom prvenstvu!

Jutros se preko naših krajeva premješta oslabljena fronta koja je glavninu oborina donijela sjevernim djelovima županije. U nastavku dana naoblaka će se raskinuti pa će prevladavati djelomice do pretežno sunčano vrijeme. Uz slabe vjetrove sjevernih i sjeverozapadnih smjerova temperature zraka će se kretati od 20 do 26°C.

Bura je napokon malo popustila, a sunce i temperature koje se kreću do 26 stupnja bile su povod za šetnju i uživanje u vodičkim kafićima velikom broju naših mještana.

Dvodnevni CMC šušur je završio, a osim turista s kruzera koji je pristao u vodičkom akvatoriju, rivom je điravalo puno domaćih ljudi. Pridonijelo je tome i krizma u župi sv. Križa jer su nakon mise krizmanici u pratnji svojih obitelji i kumova prošetali mjestom.

Prava ljetna sunčana nedjelja izmamila je brojne Vodičane i goste na šetnju uz more. A koga smo sve litretali pogledajte u našoj fotogaleriji

Da se dešavaju klimatske promjene to i vrapci na granama znaju. Ljeto je uranilo, sunce prži, pa je najbolje osvježenje potražiti u moru i plažama na kojima se može naći slobodno mjesto, dok ne počnu gužve.
Pogledajte fotogaleriju…

Suhu nedjelju mnogi su iskoristili za boravak na otvorenom jer već od utorka nas očekuje oblačno uz kišu i vjetar promjenjiva smjera. A tko se našao ispred našeg objektiva pogledajte u fotogaleriji

Do samo prije deset dana ložili smo peći i palili centralna grijanja dok se danas doslovno kuhamo na suncu.

Stranica 1 od 13

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...