Gradonačelnica Vodica, Nelka Tomić, dr. med, primila je danas prvake Hrvatske u boksu i kickboxingu braću Duju i Dina Ivasa.

Više od 200 djece i odraslih iskoristilo je mogućnost besplatnog ronjenja pod punom ronilačkom opremom u montažnom 10 metarskom bazenu koji je ovog vikenda bio montiran na rivi u Vodicama.

Danas je gradonačelnica Vodica, Nelka Tomić, dr. med., u Gradskoj vijećnici grada Vodica primila osnovnoškolce iz Vodica i Čiste Velike koji su sudjelovali na predmetnim županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima i polučili dobre rezultate.

Gradonačelnica Vodica, Nelka Tomić, dr. med., primila je obitelji koje su u posljednjih nekoliko mjeseci dobile prinove. Tom prigodom gradonačelnica im je uz dobre želje, uručila rodiljne naknade.

U organizaciji Grada Vodica, trgovačkog društva Hoteli Vodice d.d. (hotel Punta), JVP Grada Vodica i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Šibenik, a u okviru Godišnjeg plana vježbi u sustavu civilne zaštite danas se održala terenska vježba Civilne zašite "PUNTA 2018".

Više od 100 vježbača sudjelovalo je danas na nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska koji se po treći put održao u Vodicama, a upravo je nama čast pripala da budemo prvi grad iz kojeg započinje ovogodišnji projekt.

Gradonačlenica Vodica, dr. Nelka Tomić očitovala se na otvoreno pismo vijećnika Liste Našeg mista Ante Strikomana, a vezano za naplaćivanje Javne površine volonterima građanskih inicijativa "Narod odlučuje" i "Istina o Istanbulskoj" koji prikupljaju potpise za referendum. Očitovanje pročitajte ispod

U sklopu programa „Naša županija“ te razvijajući humanu svijest kod učenika, učenici prva tri razreda OŠ Čista Velika posjetili su danas Gradsko društvo Crvenog križa Vodice, Gradsku knjižnicu Vodice i Gradsku upravu gdje ih je primila gradonačelnica dr. Nelka Tomić.

Danas je u uredu gradonačelnice Nelke Tomić, pred javnim bilježnikom Mirom Grbac, potpisan sporazum o diobi komunalne tvrtke Leć, kojim sporazumno 12,9 % ukupne vrijednosti tvrtke Leć-a pripada Općini Tribunj.

U okviru manifestacije „Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ održana je uvodna konferencija na kojoj su predstavljeni svi događaji u okviru manifestacije, a održane su i dvije panel rasprave. Teme konferencije, na kojoj su se okupili župan, gradonačelnici gradova i načelnici općina Šibensko-kninske županije su aktualne razvojne strategije i razvojni prioritetni projekti gradova te iskustvo provođenja projekata financiranih iz Europskih fondova.

Stranica 1 od 5

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...