Na atraktivnoj lokaciji, na prvom ulazu u grad od strane Zadra i u neposrednoj blizini centra, na križanju Jadranske magistrale, ul. Ante Poljčka i ul. Bribirskih knezova, preko puta veterinarske ambulante. (GPS 43,7631486 15,7767645) u ponudi dnevnog parkiranja osobnih automobila Olivia parking nudi specijaliziranu uslugu potrebnu za servis kamper vozila i autobusa.

Debela hladovina i lagani povjetarac dok se živa u termometru penjala preko 35 Celzijevaca, opuštajući ambijent uz more, ali ponajviše domaća, dalmatinska ‘spiza’ s prefiksom ‘modernog’ te ugodno i pristupačno osoblje. Bili su to kriteriji koji su postavili novinari Šibenskog portala kada su, šečući Vodicama prema Plavoj plaži tražili mjesto gdje bi mogli dobro pojesti, popiti kavu i predahnuti od posla. Njihova pozitivna iskustva s Lounge i cocktail barom te restoranom ‘La belle vie’ pročitajte ispod

Poklon bon turističke agencije NIK idealan je za sve prigode – godišnjice, vjenčanja, proslave, rođendane i ostale prigode u kojima svojim roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima ili suradnicima želite pokloniti jedinstven znak pažnje.

Automat klub Vulkan - Vodice smješten je u neposrednoj blizini ACI Marine na adresi Dulcin ulica 40, te svojim gostima pruža nezaboravne trenutke zabave u moderno opremljenom ambijentu.

Hotel Villa Radin je smješten na samoj plaži u blizini centra Vodica. Svakog dana nude bogati buffet doručak, jela domaće i kreativne kuhinje kao i bogat izbor dnevno svježih kolača.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...