Pod utjecajem srednjeg ili malo povišenog tlaka zraka u danima vikenda nastaviti će se vrijeme slično prethodnim danima, uz obalu veći dio dana pretežno sunčano vrijeme, a u zaleđu od sredine dana uz umjeren razvoj dnevne naoblake lokalno se očekuju grmljavinski pljuskovi.

Dječji vrtić Tamaris aplicirao je na projekt pod nazivom Veliko Srce u sklopu Europskih fondova za demografsku obnovu.

Počela je sanacija Margaretićeve rive koja se nalazi na istočnom dijelu Starog porta u Prvić Luci.

Jutros su mališani Dječjeg vrtića Tamaris bili na edukativnoj šetnji po vodičkoj Gradskoj tržnici koju je organizirala Komunalna tvrtka Leć u sklopu projekta Vrtići i škole na tržnicama kojem je cilj stvaranje navike odlaska na tržnicu od najmlađih dana i redovno korištenje domaćih svježih proizvoda u prehrani.

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije i najbolji aktualni vaterpolski trener svijeta Ivica Tucak osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović na treningu sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji će se ove subote, 26. svibnja u 18 sati održati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama.

U noći 22./23. svibnja u Tribunju je nepoznati počinitelj oštetio općinski osobni automobil, pri čemu je nastala šteta od nekoliko stotina kuna. – obavijestila je medije PU Šibensko kninska

U Gradskoj knjižnici Vodice održan je okrugli stol pod nazivom “Socijalno uključivanje osoba s invaliditetom – projektima do razvoja”.

Krste Latin vodi jedan zavidan sportski životni stil; ujutro od 5 do 7 trči, nakon toga ode na posao, nakon prve smjene ruča i odradi još jedan trening nakon kojega odradi i drugu smjenu.

Budući da su se na društvenim mrežama pojavili neki koji koriste prikupljanje potpisa za referendum za izbacivanje vlastitih ogorčenja prema gradonačelnici i drugim neistomišljenicima, Marija Friedrich koordinatorice volontera građanskih inicijativa „Istina o Istanbulskoj“ i „Narod odlučuje“ za Vodice smatrala je potrebnim da napiše ovaj dopis (kao koordinatorica za Vodice) i javno ogradi sve volontere od toga.
"Jer, niti je itko od nas koga vrijeđao, niti nam je drago kad to pročitamo. Naprotiv, to nas vrlo žalosti." - poručila nam je Marija Friedrich u uvodu pisma koje je poslala na adresu redakcije portala Infovodice.

Pročitajte ga ispod

 

 

Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, njezin zamjenik Stipe Bosotin i pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo, Marko Lugović, jutros su otputovali u Zagreb na poziv ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijele Žalac, na svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata u 2018. godini prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Danas su gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, njezin zamjenik Stipe Bosotin, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, imovinu i prostorno planiranje Tina Bosotin i stručna suradnica za javnu nabavu i imovinu Jelena Juričev Martinčev, pročelnik Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo, Marko Lugović te Marsel Mitrović Matić, viši stručni suradnik za društvene djelatnosti i opće poslove Grada Vodica, posjetili naselja na otoku Prviću, obišli gradsku imovinu i održali radni kolegij s predstavnicima mještana na kojem su razmatrali probleme s kojima se susreću građani otočkih naselja.

Iako su već nekoliko godina na snazi odluke Gradskog vijeća o najvećoj dopuštenoj razini buke od 70 dB u svim ugostiteljskim objektima i da je u zonama u kojima prevladavaju pretežito smještajni kapaciteti, upotreba elektroakustičnih i akustičnih uređaja na otvorenom dopuštena do 24 sata, a u centru mjesta do 1:30, dugogodišnji problem buke u Vodicama za vrijeme turističke sezone još uvijek je prisutan.

Nakon razgovora s predstavnicima izvršne vlasti i predstavnicima Turističkog vijeća TZ-a Grada Vodica, usuglašeno je da magarećih utrka u Vodicama - NEĆE BITI. – objavio je danas na svom službenom Facebook profilu načelnik Općine Tribunj, Marko Grubelić te nastavlja

Župnik don Franjo Glasnović na svetkovinu Duhova, u nedjelju 20. svibnja 2018. u Vodicama, krstio je Anđelu, šesto dijete u obitelji Milke i Ante Poljičak. Sakrament krštenja slavljen je za vrijeme misnog slavlja u župnoj crkvi Našašća Svetog Križa, u njemu su sudjelovali članovi obitelji, rodbina i mnogobrojni vjernici i župljani.

Nestabilno vremensko razdoblje uz česte pljuskove, lokalno i grmljavinu nastaviti će se i u prvom dijelu ovog tjedna kada će na vrijeme na ovim prostorima utjecati polje srednjeg ili malo povišenog tlaka zraka.

Uskoro nam stiže ljeto, a sa njim, uz turističku sezonu dolazi i sezona požara. Tko god se samo jednom susreo sa većom vatrom, zna što u toj situaciji znače vatrogasci.

U četvrtak djecu vrtića Tamaris posjetila je policijska službenica za prometnu prevenciju Postaje prometne policije Šibenik gđa. Anita Matić s kolegama prometnim policajcima.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku danas je održana svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko-kninske županije u 2017. godini. Kao i svake godine brojna priznanja dobili su i vodički sportaši te zaslužni sportski djelatnici

Nad Jadranom se nalazi polje malo povišenog tlaka, a po visini se i dalje zadržava vlažan i nestabilan zrak pa u takvim okolnostima i jutros prevladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz povremene lokalne pljuskove. Uz slabe vjetrove sjevernih i sjeverozapadnih smjerova temperature zraka se kreću od 17 na sjeveru do 23°C na otocima.

U suradnji sa savjetovalištem Interligo, Turistička zajednica grada Vodica pripremila je novu dvodnevnu edukativnu radionicu za vlasnike obiteljskog smještaja. Radionica se održala protekla dva dana u hotelu Olympia

Gradonačlenica Vodica, dr. Nelka Tomić očitovala se na otvoreno pismo vijećnika Liste Našeg mista Ante Strikomana, a vezano za naplaćivanje Javne površine volonterima građanskih inicijativa "Narod odlučuje" i "Istina o Istanbulskoj" koji prikupljaju potpise za referendum. Očitovanje pročitajte ispod

Stranica 1 od 158

58. Festival kazališnih amatera

 

FHKA 2018 PLAKAT

Klikni na plakat gore za više informacija

 

Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

U Pelajića na Magistrali
098 266 193

Image is not available
Image is not available
Image is not available

5 litara
300 kuna

Ekstra djevičansko maslinovo ulje


kompostiranje
Image is not available

30 godina brinemo se o Vašem ljepšem i zdravijem osmijehu!

Poseban popust za stanovnike naše županije

Saznajte više

Image is not available

Vrhunska dentalna protetika sa moderno opremljenim laboratorijem, implantologija, ortodoncija za djecu i odrasle, tretmani laserom!

Poseban popust za stanovnike naše županije

Saznajte više

Image is not available

Najmodernija oprema od CBCT-a za 3D slikavanje, ZEBRISA za dijagnostiku čeljusnih problema, lasera te drugih uređaja za što precizniju dijagnostiku i terapiju!

Poseban popust za stanovnike naše županije

Saznajte više

Image is not available

Uz MakeUp by Mateja i Teenlifting metodu pomladit ćemo Vas i učinit Vaš osmijeh još sretnijim!

Poseban popust za stanovnike naše županije

Saznajte više

Image is not available

Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama na rate te potrošačkim kreditom do 60 mjesečnih obroka!

Poseban popust za stanovnike naše županije

Saznajte više

Slider


WEB banner Vodice1
krzelj
Makinapizza
Gradsko-inicijalni
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider


BumbaNG
tehnoadeo2017

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please wait until the cookies are loaded...