Još jedna pobjeda vodičkih biljarista: Ovim tempom lako će do naslova prvaka države

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Jučer je u Vodicama odigrano drugo kolo Prvenstva Hrvatske u biljaru za ekipe. Biljar klub Vodice bio je ispunjen do posljednjeg mjesta i gledatelji su otišli zadovoljni kućama jer su vidjeli uživo najbolje Hrvatske, a i svjetske juniorske igrače.


- Uz svjetskog juniorskog prvaka i kadetskog europskog brončanog, jučer nas je još pojačao prvak Hrvatske Tomislav Šušić.
Ovim tempom ne očekujemo ništa manje nego naslov prvaka države jer po imenima imamo daleko najjaču ekipu. Za vodišku ekipu još će igrati njemački igrač Joshua Filler koji je jedan od najboljih mladih europskih igrača te Šandor Tot koji je iskusni veteran s višestrukim europskim titulama. – rekao nam je Mario Petrović iz vodičkog biljar kluba te naglasio kako je jučer bio praznik biljara u Vodicama.

- Ne mogu se često uživo vidjeti svjetski i državni prvaci. Iznenađeni smo brojem posjetitelja što pokazuje da ljude zanima biljar kao sport. – zaključio je Mario

Hustler Vodice- Zeus Kaštela 5-1

Spomenimo kako će se prvenstvo odigrati još tri puta u Vodicama, po pet puta u Šibeniku, Zadru, Kaštelima i dva puta u Splitu

 

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica