11 Ruj 2018 BBK Orlov krug / Milan Balaban
    572

Vijesti iz BBK Orlov krug: Uspješan vikend stoji iza vodičkih biciklista

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Outdor MTB Vela Luka, subota je bila rezervirana za glavni događaj – biciklističku utrku. Biciklisti su se natjecali na stazi dugoj 27 km. Roko Fržop u vremenu 1h 2min i 5s pobjednik je 5. izdanja MTB polumaratona Vela Luka Outdoors, Joško Fržop zauzeo je ukupno 5 mjesto, u kategoriji 40+ prvo mjesto, Nikola Knežević u 30-40 6 mjesto.

hvar2.jpg

U organizaciji Biciklističkog kluba „Adrion Oros“ iz Knina u nedjelju s Trga Ante Starčevića krenula rekreativna utrka „ 3. Uspon na Dinaru“. U pratnji policije biciklisti su stigli do Guga gdje je i označen početak utrke.Staza je duga 16,3 kilometra, vozio se uspon sve do planinarskog doma Brezovac, na nadmorskoj visini od 930 metara.

Pobjedu je odnio Antonio Barač iz CMC Aigle, a Josip Toljan zauzeo je 2 mjesto u kategoriji sport. Martin Mijaljević 5 mjesto, Jurica Rakić 10 mjesto, Grgo Franin Pečarica 11 mjesto. Ante Klarić 18 mjesto u kategoriji rekreativaca. Maša Klarić u pratnji svoga oca završila je utrku na 3 mjestu u kategoriji žene.knin1.jpg

U organizaciji Triatlon kluba Šibenik i Zajednice sportova grada Šibenika održan je 1. Šibenski Sprint triatlon. I tu su sudjelovali članovi BBK Orlov kruga. U najbržoj štafeti sudjelovao je Tonko Juras u sastavu Dragan Novaković, Tonko Juras, Ivan Dželalija.
Drugo mjesto u štafeti su odnijeli Roko Golubović, Ivica Mesarić, Tomislav Lokas.tritlon.jpg

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica