27 Ožu 2018 M. Balaban
    278

Završena XC zimska liga Dalmacije: Vodički Orlovi najuspješnija ekipa sezone

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Veliko finale XC zimske lige Dalmacije u brdskom biciklizmu održalo se u subotu u Kninu u organizaciji BK Adrion Oros na zanimljivoj stazi koja se vodila kroz prekrasnu prirodu koja okružuje grad Knin. Svečano proglašenje pobjednika utrke i ukupnih pobjednika lige održano je na poznatoj starohrvatskoj tvrđavi uz nazočnost gradonačelnika i njemu bliskih suradnika. – prenosimo s portala XCZLD.info


Startalo se u 12 sati podno slapa Krčić koji je u svojoj punoj snazi vodenog toka metaforički simbolizirao jakost lige, i svih 156 natjecatelja koji su došli iz cijele Dalmacije, Hrvatske, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Vodički biciklisti su i na ovoj utrci imali zapažene rezultate

Srebro u kategoriji 20-30 godina otišlo u Vodice. Josip Toljan BK Orlov krug je ovim drugim mjestom pokazao koliko je vrijedno trenirao tijekom zime te spreman dočekuje početak nacionalne natjecateljske sezone.
U kategoriji 30-40 iznenađenja nije bilo. Tonko Juras (BK Orlov Krug) je potvrdio prvo mjesto kako na utrci tako i u ukupnom plasmanu s vremenom 1:18:18.
Neizvjesno je bilo i u kategoriji od 40 do 50 gdje su zlatni i srebrni postali dva "orla" Siniša Radulović i Joško Fržop

I u ukupnom poretku lige naši su briljirali

Pobjednik Kategorije 30 – 40 ostao je isti kao i lani, a to je superbrzi Tonko Juras iz Orlovog Kruga koji se skupio 2060 bodova jedini koji je uz Maju Enu Ljubu i Dragutina Petkovića skupio više od 2000 bodova
Kategoriju 40-50 osvojili su trojica iznimnih ljudi, sportaša, jedan eminentno ime u hrvatskom biciklizmu i dva predsjednika svojih klubova koji ih eto na najbolji mogući način predstavljaju. Treće mjesto je zauzeo Darijo Čondrić (BK Konavle) s 1400 bodova, drugi je Joško Fržop (BBK Orlov Krug) s osvojenih 1520 te najbolji ove sezone Ivan Bašić (BK Kamešnica) s 1950 bodova.

Ipak neprikosnoveni kao i svih ovih godina, prvaci za sezonu su BBK Orlov Krug iz Vodica koji su u ukupnom plasmanu osvojili samo dva boda više od Pakoštana, ali dovoljno da još jednom ponesu titulu našeg najuspješnijeg kluba.

Vaša reakcija na temu


Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...