Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Vodice domaćin održavanja stručnog skupa „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“

888 puta

U hotelu Olympia od 04. do 06. listopada održat će se stručni skup „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji"
Stručni skup će otvoriti državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike dr. sc. Mario Šiljeg, uz pomoćnicu ministra zaštite okoliša i energetike Elizabetu Kos, generalnog direktora Hrvatskih voda mr.sc. Zorana Đurokovića i predsjednika Uprave HGVIK-a mr.sc. Ivana Jukića.

 

Zbog iznimne važnosti ovoga sektora na život građana na ovom stručnom skupu biti će izloženo 40 referata, od koji je prvi dan stručnog skupa posvećen upravo projektima financiranim iz EU fonda.
Na skupu će biti prisutno oko 650 stručnjaka vodoopskrbe i odvodnje, 47 izlagača odnosno gospodarstvenika koji za ove sustave dobavljaju robe, usluge, proizvode ili grade, a skup ima međunarodni karakter sudjelovanjem stručnjaka iz 17 zemalja i predstavlja poseban interes Veleposlanstva Republike Češke i čeških privrednika.

Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacije interesno je udruženje javnih isporučitelja javne usluge vodoopskrbe i odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda te tradicionalno organizira Stručni skup po 22. put sa temama značajnim za obavljanje ovih javnih djelatnosti od interesa za sve građane Republike Hrvatske.
Sektor javne vodoopskrbe, javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda sektor je u koji pristupanjem Republike Hrvatske, a zbog potpune primjene „vodnih direktiva", nužno ulaganje od cca. 20-tak milijardi kuna u razdoblju do 2023. godine od kojih će većina sredstava biti osigurana iz EU fonda Kohezija i konkurentnost – Zaštita okoliša.


ATT desktop 1150x200 animated

BumbaNG
tehnoadeo2017
 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.


Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)


LITRETAVANJE PO VODICAMA

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30