Uspješno održana akcija "Solidarnost na djelu"

Za pomoć ljudima u nevolji, čovjeku treba samo jedna kvaliteta – Toplo ljudsko srce

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Listopad 2017 13:08

Naši mještani su još jednom pokazali da imaju toplo ljudsko srce. U 45. sabirnoj akciji "Solidarnost na djelu" Hrvatskog Crvenog križa i prvoj takvoj Crvenog križa Vodice prikupljena su značajna financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane. Akcija se provodila na trgu ispred pošte s početkom u 9:00 sati.


Prikupljena materijalna i financijska sredstva utrošiti će se u svrhu osiguravanja odjeće, obuće, školskih udžbenika, ortopedskih pomagala za najugroženije skupine građana.

IMG_1224.JPG

Godina dana rada Gradskog društva Crvenog križa Vodice

-Ima dosta potrebitih ljudi koji dođu u Crveni križ Vodice zatražiti pomoć u hrani ili potrepštinama, organizirali smo posudionicu ortopedskih pomagala, akciju prikupljanja školskog pribora, razne edukacijske radionice, tako da se u kratko vrijeme pokazalo da je jako bitno imati Gradsko društvo Crvenog križa koje se skrbi o svojim građanima – rekao nam je Luka Lipić, predsjednik GDCK Vodice

Za sve koji nisu bili u mogućnosti odazvati se ovoj akciji, svoje donacije mogu donijeti u prostorije GDCK Vodice na Obali Juričev Ive Cota 10, stara općina, 2 kat.

Na kraju spomenimo i volontere koji su zaslužni da se ova akcija uspješno održala, a to su Andrea Huljev, Alina Roca, Ana Zafron, Antonio Vučak, Luka Lipić, Sanja Radin Mačukat.

- Zahvaljujemo i komunalnoj tvrtki Leć koja nam je osigurala prijevoz, ali i našem klubu DDK Vodice koji nam privremeno ustupili prostor. - poručili su iz CK Vodice

Vaša reakcija na temu


Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...