15 Sij 2018 Agroklub
    959

Jubilarni 20. „Noćnjak 2018.“ održat će se od 15. do 18. ožujka u vodičkom hotelu Olympia

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Jubilarna 20. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2018. održat će se od 15. do 18. ožujka 2018. u Hotelu Olympia u Vodicama.

 

Noćnjak godišnje okuplja i povezuje maslinare i uljare, znanstvenike i stručnjake, predstavnike resornih državnih institucija, proizvođače i distributere maslinarsko-uljarske opreme, trgovačke i hotelijersko-ugostiteljske kuće, medije te ostale subjekte vezane uz maslinarstvo i uljarstvo, a podržavaju ga znanstvene i obrazovne institucije, uz čije suorganizatorstvo se osmišljava trodnevni program s nizom stručnih predavanja, radionica i degustacija.

Sajam maslinarstva i uljarstva i burza maslinovih ulja

Noćnjak je prilika za povezivanje, informiranje, razmjenu iskustava, poslovne razgovore i nove poslovne kontakte. Na sajmu maslinarstva i uljarstva prezentiraju se nove tehnologije, postrojenja, mehanizacija, alati i oprema, zaštitna sredstva, sustavi za navodnjavanje i drugi proizvodi i usluge vezani uz maslinarstvo i uljarstvo. Na Burzi se predstavljaju proizvođači maslinovih ulja, proizvoda od masline i proizvoda od ljekovitog bilja (čajevi, kreme, eterična ulja itd).

Kako biste rezervirali izložbeni prostor na Sajmu ili Burzi Noćnjaka potrebno je popuniti odgovarajuću prijavu, koju možete preuzeti ovdje te je poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica