13 Velj 2018
    838

U organizaciji Liste našeg mista: Održan Okrugli stol povodom V. sjednice Gradskog vijeća

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Veljača 2018 22:41

Nastavljajući dosadašnju praksu Lista našeg mista organizirala je i održala danas u konobi Dalmata Okrugli stol povodom sutrašnje sjednice Gradskog vijeća. Pored članova Liste, na okruglom stolu sudjelovali su i zainteresirani mještani koji su izložili svoje probleme i primjedbe, a vijećnici Liste našeg mista na iste će tražiti odgovore od nadležnih mjerodavnih službi u sklopu sjednice Gradskog vijeća.


Na samom početku, voditelji Okruglog stola osvrnuli su se na nedavno održano Javno izlaganje o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana te zadržali svoj stav koji su iznijeli na raspravi, a to je da se ne ide u daljnje Izmjene i dopune prostornih planova sve dok se u našem gradu ne napravi dugoočekivana kanalizacija.

Govoreći o točkama Dnevnog reda nadolazeće V sjednice Gradskog vijeća, vijećnici LNM predlažu čak 27 amandmana, što je prema njihovim riječima, najviše što ga je ijedna politička opcija u Vodicama priložila. Više o amandmanima, saznat će se sutra na sjednici Gradskog vijeća.

Iz Liste našeg mista i dalje pozivaju građane da im iznesu svoje prijedloge i probleme bilo putem ovakvih Okruglih stolova ili putem drugih vidova komunikacije.

Vaša reakcija na temu


Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...