30 Ožu 2018 Šibenik meteo
    449

Vremenska prognoza za Uskrs

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Sa sjeverozapada kontinenta Jadranu se približava frontalni poremećaj koji već utječe na vrijeme pa uz pretežno oblačno vrijeme puše umjereno do umjereno jako jugo. Temperature zraka su zbog pritjecanja sve toplijeg zraka u odnosu na prethodne dana u porastu i kreću se u ovim trenucima oko 16°C.


U nastavku dana prevladavati će pretežno oblačno vrijeme, prema večeri lokalno se očekuje i slaba kiša. Puhati će i dalje umjereno do umjereno jako jugo, a temperature zraka će se kretati od 14 do 16°C.

Sutra će nas zahvatiti glavnina pogoršanja vremena pa se uz pretežno oblačno vrijeme očekuje kiša, u drugom dijelu dana grmljavinski pljuskovi. Jugo će postupno slabiti i od sredine dana okretati na jugozapadne i zapadne smjerove, navečer na sjeverozapadnjak i buru. Temperature zraka u drugom dijelu dana neznatno će se sniziti i kretati se od 10 do 16°C.

U nedjelju na Uskrs nastupiti će stabilizacija vremena pa će u prvom dijelu dana prevladavati djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, u drugom dijelu dana pretežno sunčano. Puhati će slab do umjeren sjeverozapadnjak i bura, a temperatura zraka kretati će se od 9 do 12°C.

Ponedjeljak donosi daljnju stabilizaciju vremena pa će se uz pretežno sunčano vrijeme i slabe vjetrove južnih i istočnih smjerova temperature zraka kretati od 12 do 15°C.

Vaša reakcija na temu


Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Počekajte dok se Cookie učitaju...