×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/sig/sigplus/Lignja2010
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sig/sigplus/Lignja2010
Prosinac 24, 2010 4397

Božićno-Novogodišnja čestitka gradonačelnice grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

thumb_orv_gradonacelnicaU ovo predblagdansko vrijeme ekipa Online Radio Vodica posjetila je gradonačelnicu Vodica Branku Juričev Martinčev. Uz prigodnu čestitku građanima Vodica, gradonačelnica se osvrnula na godinu koja je na izmaku i iznijela planove za iduću 2011. godinu.

- U gradu Vodicama, kao i u ostalim gradovima u Hrvatskoj i svijetu sigurno je da se osjetila kriza i recesija, međutim na kraju godine možemo kazati da trebamo biti zadovoljni sa svim onim što je iza nas. Naime turističke Vodice su i ove godine pokupili velika i znatna odličja. Od Hrvatske turističke zajednice dobili smo "Plavi cvijet" 3. mjesto u svojoj kategoriji, od Hrvatske gospodarske komore 2. mjesto u svojoj kategoriji, i nama simpatična i jako draga nagrada Slobodne Dalmacije za "Naj rivu 2010". U ovoj godini naš najveći projekt i problem Vodica, problem odvodnje konačno je došao na listu potencijalnih projekata čija bi se izgradnja trebala financirati iz Europskih fondova, bez uvjeta da se građanima poveća cijena vode. Športska dvorana u Račicama također je dobila potrebnu dozvolu a uskoro bi se financiranjem Hrvatskih cesta počela izgraditi Vodička obilaznica. Gradska čitaonica i knjižnica će konačno dobiti svoje prostorije u staroj školi. Nažalost zbog odluke vlade o zabrani osnivanja novih ustanova, projekt srednje škole je zaustavljen.

Planovi za 2011.

Sredinom siječnja 2011. U Vodicama će se otvoriti ispostava ureda ministarstva unutarnjih poslova, tako da će naši građani osobne iskaznice, putovnice i druge isprave dobiti u Vodicama. Očekuje nas izgradnja kanalizacijskog sustava, sanacija divljeg deponija i početak radova sportske dvorane u Vodicama.

Cijeli razgovor sa gradonačelnicom Vodica Brankom Juričev Martinčev možete poslušati u emisiji „Šetemana" Online Radio Vodica u ponedjeljak 27.12.2010.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg