Srpanj 31, 2018 8423

MALO TRADICIJE, ANSAMBLA, ROCKA I ROMANTIKE

VODICE SPREMNE ZA FEŠTU DRAGU NAM SVIMA: Pjevat ćemo s Nenom Belanom, ali i brojnim drugima

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Četvrti dan u kolovozu rezerviran je za najveseliju noć ljeta u Vodicama. Tradicionalna pučka fešta u našem mistu desetljećima je jedna od neposjećenih u Dalmaciji. Udruži se cilo 'selo', pjesma odjekuje iz svih kafića, restorana, s trgova, rive i parapeta, a iz svakog kantuna navire staro i mlado.

 

Program počinje od 21:00 h, a na fešti nastupaju: Vodičke mažoretkinje, Vodička glazba, Ansambl Bonaca, Grupa 69, mladi vodički funk soul jazz band Spectrum, SuperCover Band i za kraj autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcjenjenijih glazbenika na ovim prostorima - romantični Neno Belan sa svojim Fiumensima

Stoga, u subotu svi putevi vode vodičku rivu gdje ćemo pričati o ljubavi i rijekama snova, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, da li je kasno za nas i dugom toplom ljetu...


Uz glazbeni program na dvije pozornice, posjetitelje očekuje i bogata ponuda hrane i pića na vodičkoj rivi, trgovima i ugostiteljskim objektima, dok će tradicionalni ponoćni vatromet uveličati ovu najdužu noć, a Vodice obećavaju dobru zabavu do sitnih jutarnjih sati.

Neka nam svima fešta ostane u lijepom sjećanju te prođe u miru i veselju: domaći oboružajte se strpljenjem, nek' vam smiješak na licu ostane i kada upadnete u neprobojnu gužvu, nazdravimo svi nek' je doživimo još godina sto, no ipak podsjećamo mlade - visoke temperature i velike količine alkohola nikada nisu dobra kombinacija.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 31 Srpanj 2018 11:05
djelomob1.jpg