×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/sig/sigplus/djecjibonton
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sig/sigplus/djecjibonton
Siječanj 19, 2011 4591

Uspješna suradnja udruge "Kolajna" i Policijske postaje Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

thumb_Picture_007U organizaciji Udruge za poticanje kreativnog izražaja djece, mladih i odraslih "Kolajna" iz Tribunja, te Policijske Postaje Vodice, u prostorijama Udruge održana je 1. akcija takve vrste "TEČAJ DJEČIJEG PROMETNOG BON-TONA". Voditelj tečaja bio je policajac ANTONIO KARLO. Tečaj je bio organiziran preko dva dana, u subotu 15.01.2011, teoretski dio na kojem su djeca (njih 25 u dobi od 4 do 14 godina) bila upoznata sa osnovnim prometnim znakovima, ponašanju u prometu općenito, bilo kao pješaci ili vozači bicikla, romobila ili rola. Na kraju teoretskog dijela djeca su ispunjavala i pismeni test.


U nedjelju dana 16.01.2011 na velikom parkingu u Tribunju održan je i praktični dio tečaja, gdje su djeca učila i pokazivala vještine vožnje bicikla, rola i romobila, te se natjecala u različitim vještinama kao što je spora vožnja oko čunjeva. Tečaj je bio predviđen za dob od 6 godina pa nadalje, međutim, ipak smo imali i najmlađu sudionicu tečaja malenu Kaju Ferara koja je usprkos svojih tek 4 godine i maminu podršku u pismenom djelu tečaja, na svom malenom roza- biciklu sa pomočnim kolima uspjela uspješno savladati sve zadane joj zadatke.

Uz veseli dječji smijeh, praktične savjete "dobrog policajca" - ANTONIA, glasnu podršku roditelja, baka, djedova i aktivista Udruge "Kolajna", djeca su uspješno završila ovaj dvodnevni tečaj, na kraju kojeg su im uručene i Diplome za uspješno sudjelovanje na tečaju.
U veseloj i opuštenoj atmosferi dogovoreno je da ovakvih akcija treba biti i da OVA nije 1. i zadnja.

 

 

Ksenija Mandarić
-predsjednica Udruge
{gallery}sigplus/djecjibonton,width=120,height=120,gap_h=15{/gallery}

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg