Srpanj 31, 2019 6479

Čitatelji nam poručuju da ne smiju staviti ručnike na plažu Vruje ispod "Matilde beach resorta": Evo što odgovaraju iz resorta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Na redakcijski e-mail su nam u više navrata pristigle primjedbe čitatelja vezane za zabranu postavljanja ručnika i malih šatora na vodičkim plažama. Prenosimo kratki dopis jednog od čitatelja kojem nije bilo dopušteno postavljanje ručnika na plaži Vruje ispod Matilde beach resorta, ali i komentar iz spomenutog resorta.


Poruka čitatelja:

“Pazi ovu situaciju, jučer ja i prijateljica išli na plažu i to onu novu kod Vile Matilde i naravno stali ispod borova ka i prošle godine. Nakon 20 minuta dođe mi stražar i nenadano stane i kaže da ne smijem na ovoj plaži stavit ručnik jer Villa Matilda nema od toga ništa. Tako je i oko mene druge gnjavio.
Pa ljudi koliko ja znam to je gradska plaža, lova za gradnju je iz svih naših džepova jel sam se trebao maknut ili šta? Jer naravno, suprotstavio sam mu se...”

Iz PR službe Matilde beach resort komentirali su da su navodi netočni i u prilogu poslali video koji potvrđuje isto:

“Zasigurno da takvo nešto ne radimo na gradskoj plaži Vruje. Eventualna uklanjanja obavljaju se samo na prostoru ugostiteljskih objekata, koji su u privatnom vlasništvu, jer onemogućuju normalno poslovanje.”

{youtube}
}
djelomob1.jpg